En svensk klassiker - Lilla Vätternrundan
Cykelloppet Vätternrundan sträcker sig varje år de 30 milen runt Sveriges näst största sjö. Ni slipper cykla hela vägen men ska som uppvärmning istället cykla ett varv runt Munksjön i centrala Jönköping. Ni får cykla vilket varv ni vill och ni får själva välja väg. Ni kan om ni vill välja att cykla omvägar för att vilseleda jagarna. Ni får inte ta genvägen över Munksjöbron, i norra änden av sjön måste ni cykla över järnvägsgatan, västra storgatan eller Slottsbron.

Kebabsåsens stad
Jönköping är vida känt för sin pizza- och kebabkultur. Framförallt är det Kebabsåsen som satt staden på pizzakartan. Att i Jönköping välja mellan vit eller röd sås är som att svära i kyrkan, den här såsen är något helt annat. Stadens pizzerior håller hårt i sina recept och det dryftas ständigt om vilken av stadens kebabhak som har den godaste såsen. Ni ska nu för en kort tid få chansen att bli en del av denna kulinariska kultur genom att arbeta som PIZZABAGARE. Ni ska tillaga och servera 5 olika rätter med kebabsås på 5 olika pizzerior.

Rätterna ni ska tillaga och servera är:
Kebabrulle med kebabsås
Kebabtallrik med kebabsås
Kebabsallad med kebabsås
Kebab i bröd med kebabsås
Kebabpizza med kebabsås

 Centralort i Bibelbältet
Frikyrkorna har ett traditionellt starkt fäste i Jönköping och småländska höglandet. En viktig del i det kyrkliga arbetet är att missionera för att sprida budskapet och attrahera nya medlemmar.NI SKA NU UTFÖRA ER EGEN MISSION OCH SPRIDA BUDSKAPET OM FINALEN AV SPRING! PÅ LÖRDAG. Ni ska ta er hem till familjer och informera om finalen som går på TV4 klockan 20.00 på lördag. När ni övertygat dem om att det är er de ska titta på och heja fram på lördag ska ni provsitta tv-soffan och kontrollera att de har TV4 samt förse dem med SNACKS som de kan äta på lördag.

SÅ tipsar du Springare och Jagare.

Springare:
Christer & Lisbeth
Emelie & Andreas


Jagare:
Magnus Carlsson Jessica Andersson
Matte Carlsson Willy Björkman
J