ESKILSTUNA

Välkomna till Eskilstuna och den stora reklamdagen
Den stora finalen närmar sig med stormsteg och det blir viktigare och viktigare att ha ett stort stöd ute i landet inför avgörandet. Därför kommer dagen i Eskilstuna gå i marknadsföringens tecken. 

Reklamfilmen
Ni ska nu får chansen att spela in er egen reklamfilm och få den publicerad på nätet. Reklamfilmen ska vara cirka 30-60 sekunder lång. Ni har helt fria händer att regissera er egen film. Ni får använda statister, rekvisita och scenografi precis hur ni vill men ni måste själva medverka i filmen. Budskapet i filmen ska vara att uppmana till att titta på finalen på lördag och att lägga sin röst på er. Ni får använda slogans, sånger, skådespel och humor. Släpp kreativiteten fri och visa att ni är värdiga vinnare av Spring!

Direktreklamen
Nu blir det ”back to basic” och er reklam blir helt analog. Ni måste trycka, kopiera eller skriva ut 200 flygblad med en bild på er själva och en egen text där ni uppmanar till att titta på programmet på lördag och stötta erat lag. Ni måste själva vara med och tillverka bladen, ni får alltså inte få dem levererade till er. Ni ska sedan själva dela ut flygbladen. 100 stycken av flygbladen ska delas ut till brevlådor som tillhör villor, 50 stycken av flygbladen ska delas ut till lägenheter och 50 stycken av flygbladen ska placeras under vindrutetorkaren på bilar. Alla 200 flygblad måste ha delats ut innan 15.30 för att ni ska belönas med 5000 kronor.

Ropa ut ert budskap
Nu har ni visat film och delat ut skriftliga meddelanden, nu är det dags att använda rösten. Ni måste ropa ut ert budskap i högtalarsystemet i butiker och på bussar. Ni måste ropa ut budskapet om att det är final på lördag och att ni behöver allt stöd ni kan få under sändningen på tv4 på lördag. Budskapet ska ropas ut i tre butiker och på två bussar innan 17.30 för att ni ska belönas med 5.000kr. 

Banderollen
Tillverka en banderoll av ett enkel- eller dubbelsängslakan. På banderollen ska ni spreja eller skriva texten:
TUTA FÖR MÖRKBLÅ LAGET!
TUTA FÖR GRÖNA LAGET!

Sedan ska banderollen, med hjälp av rep, ståltråd eller dylikt, spännas upp över en gata mellan två olika hus. Ni ska sedan förmå minst 10 bilar att köra under banderollen och tuta innan klockan 19.00 för att ni ska belönas med 5.000kr och rätten att fortsätta till nästa stad.

SÅ tipsar du Springare och Jagare.

Springare
Christer & Lisbeth
Emelie & Andreas


Jagare
Magnus Carlsson Jessica Andersson
Matte Carlsson Willy Björkman