Välkomna till Växjö

Dagens 7-kamp.
Ni ska idag genomföra sju grenar i en minst sagt annorlunda mångkamp. De första fyra grenarna är tillsammans värda 5.000krDe övriga tre grenarna är värda 5.000kr per gren.

Gren 1-4, Tävlingstid 11.10-15.00
Gren 5, Tävlingstid 15.00-16.00
Gren 6, Tävlingstid 16.00-17.00
Gren 7, Tävlingstid 17.00-17.30

 Dagens uppdragstid avslutas 17.30

GREN 1 -4x25m klädsim för sim-borgare
Ni måste hitta en person som i senaste riksdagsvalet röstat på Moderaterna, en som röstat på Centerpartiet, en på Folkpartiet och en på Kristdemokraterna. Dessa fyra ska sedan iklädda långärmad tröja och långa byxor simma vars 25 meter klädsim. Grenen ska genomföras som en stafett där deltagarna simmar en sträcka i taget.

GREN 2 -50m Kullerstensbytta
En av er måste ta sig en sträcka på 50 meter genom att slå kullerbyttor efter varandra.
Uppgiften måste lösas på en kullerstensgata.

GREN 3 - 10 x 20meter hundgodis med sitt
Ni ska nu ställa er 20 meter ifrån varandra med vars 5 bitar hundgodis. Ni ska sedan förmå en väldresserad hund att springa till er varannan gång.När hunden kommer fram till en av er ska ni be den sitta. När den sitter får ni ge den en bit godis. Sedan ska den andra av er locka till sig hunden, be den sitta, ge den en godis. Detta ska upprepas tills ni belönat hunden vars 5 gånger.

GREN 4 - Kundvagnsmelodromen
Ni ska putta 25 kundvagnar som alla sitter ihop med varandra runt 25 parkerade bilar.

GREN 5 - 100 meter häck - en högklackad TRANS-Sport
En manlig lagmedlem ska nu klä ut sig till tjej och slå 10 gubbar i häcken med sin handväska. Den av er som utför uppgiften ska ha klänning som når över knäna, högklackade skor med minst 7cm klack, lösögonfransar samt en handväska. Ni ska sedan mäta upp en sträcka på 100 meter. Var tionde meter ska det stå en man som är äldre än 18 år. Er deltagare ska sedan springa de 100 meterna och VAR TIONDE METER slå en man i HÄCKEN med handväskan. 

GREN 6 - 100 meter PLUGGHÄST PÅ HÄST
Ni ska nu transportera en plugghäst 100 meter på en gunghäst. Plugghästen måste vara en person över 18 år som har skrivit 1,8 poäng eller högre på högskoleprovet år 2000 eller senare. När plugghästen sitter på gunghästen måste Ni transporterar den 100 meter. Ni får sätta gunghästen på en vagn eller bära den framåt men plugghästen får inte hjälpa till själv.

GREN 7 - 10 BOLLARS FIK-PINGIS
Ni måste nu skaffa fram två pingisrack och en pingisboll och sedan spela pingis på ett fik. Ni behöver inte ha ett riktigt pingisbord, ni kan ta ett av borden på fiket. Nätet på ert FIK-PINGIS-BORD måste bestå av minst 5 bakelser som ni ställer mitt på bordet på en rad. Ni måste sedan spela pingis ståendes på vars en sida av bordet. Bollen måste passera 10 gånger över bakelserna för att ni ska få godkänt.

 SÅ tipsar du Springare och Jagare.

Veckans Jagare: 
Samir Badran & Simon Kachoa
Hannah Graaf Karyd & Magdalena Graaf

Springare:
Christer & Lisbeth
Emelie & Andreas
Julius & Björn