I lördagens finaljakt i TV4 måste paren hålla sig gömda under 70 minuter. De tävlande kändisparen (Jagarna) ska med hjälp av Spring-kartan leta reda på de gömda Springarparen.
Det krävs snabb analysförmåga, struktur och "järnkoll". Och på just detta har Tina Thörner genom sitt rally-team visat sig vara världsmästare, hela tre gånger om.

- Tina kommer ha full koll på de tävlandes kartor, vägval och analysera varje steg de tar på ett tydligt och underhållande sätt. Detta gör Tina till en optimal spaningsledare tillsammans med Springs programledare Pär Lernström, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för Spring.

Värmlänningen och rallyveteranen Tina Thörner har tidigare medverkat i bland annat tv-programmen Rampfeber och Let's Dance 2011. Nu ser hon fram emot att kliva in i höstens stora tv-satsning.

- Det ska bli jättekul, det är ett område jag tycker om. Att jaga punkter i öknen med GPS eller Jagare och Springare i det här programmet är ungefär samma sak för mig, säger Tina Thörner till Expressen.

Spring! har premiär i TV4 den 22 augusti men redan från och med den 16 augusti kan tittare följa och påverka veckojakten i TV4Play.