Slut för säsongen

Artiklar från april 2020

Elisa föll på målsnöret i Stjärnornas stjärna

Trots två superstarka framträdanden räckte det inte hela vägen. I semifinalen av Stjärnornas stjärna blev det Elisa Lindström som fick lämna.

Läs hela

Jessica Andersson lämnar Stjärnornas stjärna veckan innan semifinal

I lördagens Stjärnornas stjärna blev det en dubbel utmaning för artisterna då de tolkade två genres under samma kväll; country och visa. Jessica Andersson framförde bland annat en rörande tolkning av Marie Fredrikssons "Tro", men tyvärr räckte det inte hela vägen och hon fick lämna tävlingen.

Läs hela

Mapei lämnar Stjärnornas stjärna efter operakvällen

Ikväll blev det finstämt i Stjärnornas stjärna då programmet bjöd på en kväll på operan med allt från italienska till tjeckiska toner. Mapei framförde en vacker tolkning av Ave Maria, men tyvärr räckte det inte hela vägen.

Läs hela

Stjärnornas stjärna bidrar till Radiohjälpens arbete

Ikväll är det dags för deltagarna i Stjärnornas stjärna att sjunga opera. Avsnittet kommer att tillägnas de personer som drabbas extra hårt av den pågående coronapandemin.
– Alla intäkter från påskaftonens röstning kommer oavkortat att gå till Radiohjälpen och deras arbete för att stödja organisationer som jobbar med riskgrupperna, säger Petra Mede.

Läs hela

Nicke Borg tvingas lämna Stjärnornas stjärna

Det blev en glittrande discokväll i Stjärnornas stjärna och artisterna bjöd på de största hitsen från discoeran. För Nicke Borg tog dock tävlingen slut trots kvällens glammigaste byxor.

Läs hela