Hårdrock, dansband, hiphop, latin, opera, disco, visa, rock 'n' roll och musikal, där har ni de sammanlagt nio genrer som årets artister i Stärnornas stjärna har kämpat sig igenom under sju veckor. Åtta artister har i tur och ordning blivit två, och i lördagens final står nu Andreas Weise och Mariette mot varandra.

De båda artisterna kommer att göra tre framträdanden under kvällen. Ett som vi kallar för "Folkets val", och det är det framträdande från respektive artist ni tittare uppskattat mest under säsongen, baserat på antal streams på TV4 Play och Youtube.

Andreas Weise ska därmed framföra "I surrender" från det allra första avsnittet, då temat var hårdrock. Mariette får i sin tur återbesöka operautmaningen och ännu en gång sjunga "Lascia ch'io pianga".

De två andra numren är en låt som expertpanelen har valt, och sedan en låt som artisterna fått välja helt själva. Experternas val för Andreas Weise är Aviciis "Without you" och Mariette ska göra "Because you loved me" av Céline Dion. När det kommer till artisternas egna val har Weise valt att framföra Elvis Costellos "She" och Mariette ska sjunga Alanis Morisettes "You oughta know".

Finalen börjar 20:00 på TV4.

För att rösta på Andreas Weise:
Ring 099-416 01 eller skicka ANDREAS till 72400

För att rösta på Mariette:
Ring 099-416 02 eller skicka MARIETTE till 72400

Se Mariettes och Andreas Weises samtlig framträdanden i Stjärnornas stjärna 2019 här:

Andreas Weise

I surrender
Leende guldbruna ögon
Empire state of mind
You sang to me
'O sole mio
Relight my fire
Strövtåg i hembygden
Great balls of fire
Guldet blev till sand

Mariette

Bed of roses
Världens bästa servitris
I'll be missing you
Ai se eu te pego
Lascia ch'io pianga
Jump for my love
Älska mej
Tutti frutti
I got life