Under påskaftonens avsnitt av Stjärnornas stjärna är det operatema och Rickard Söderberg agerar gästcoach. Alla pengar som kommer in via lördagens telefonröstning går till Radiohjälpens insatser för de som drabbas hårdast av viruset och isoleringen i Sverige.

Pengarna kommer att gå till människor i riskgrupper eller som lever i social och ekonomisk utsatthet. Operatemat i Stjärnornas stjärna är ett av de mest uppskattade, eftersom artisterna tvingas ut på extra djupt vatten. Nu får tittarna möjlighet att göra gott samtidigt som de ser till att sin favorit tar sig vidare i tävlingen.

– Det har varit högt deltagande i röstningen den här säsongen. Förhoppningsvis blir det en extra morot att rösta när tittarna vet att pengarna oavkortat går till Radiohjälpen, säger Fredrik Arefalk kanalchef TV4 och C More.

Utöver det vanliga tävlingsmomentet kommer Carola att bjuda på ett exklusivt framträdande med sin nya låt.

– Det kommer att bli ett fullspäckat program. Vi ser det som extra viktigt med kvalitetsunderhållning nu när många tvingas sitta hemma mer än vanligt. Att pengarna som kommer in går till de som har det tuffast just nu känns oerhört viktigt, säger programledaren Petra Mede.

Stjärnornas stjärnas operaavsnitt sänds klockan 20:00 på påskafton.