Mariette sparkade igång veckans avsnitt i full fart, som åter var en dubbelgenre, med en lysande version av Little Richards "Tutti Frutti". Lika starkt avslutade sedan Andreas Weise lördagen med "Guldet blev till sand" från musikalen Kristina från Duvemåla. Passande nog blev det just dessa två som röstades vidare till final av tittarna.

Andreas Weise skrev följande på sin instagram tidigt på söndagen:

-När den här resan började i Mars kunde jag inte drömma om att jag skulle ta mig såhär långt och det känns sååå roligt att kalla sig finalist!

Han passade också på att hylla både Peter Larsson som fick lämna tävlingen efter semifinalen, och sin kommande finalmotståndare Mariette.

-Peter Larsson du är en fantastisk artist och person och den här resan hade varit tråkig utan dig. Nu går vi mot finalen och jag kan inte tänka mig en mer värdig motståndare än @marietteofficial. DU är makalöst bra!

I finalen kommer Andreas Weise och Mariette att framföra tre nummer var, ett nummer från tidigare deltävling, en låt de valt själva och en låt som expertpanelen har valt åt dem. Vilka dessa nummer är kommer ni få reda på om ni håller utkik på Stjärnornas stjärnas instagram under veckan!

Lördag 20:00 på TV4 börjar finalen!