I onsdagens avsnitt av Strömstedt & Berg är det Jenny Strömstedt som håller i tyglarna när Carina Berg ”målar naglarna på någon strand i LA”, som Strömstedt själv uttrycker det. Gäst denna vecka är sångerskan Eva Dahlgren.


Eva Dahlgren om kungamiddagar: "Inte förjust i att klä upp mig"

Jenny Strömstedt och Eva Dahlgren hittar snabbt gemensamma erfarenheter då de båda har superat med Hans Majestät Konungen.

- På min middag serverades spenatsoppa och jag kunde inte tänka på hur det smakade utan bara på vad jag hade mellan tänderna, säger Jenny Strömstedt.

Men för Eva handlade det inte om spenat – utan om själva situationen. Hon gillar helt enkelt inte att klä upp sig så mycket.

- Jag är inte så förtjust i att klä upp mig. Man ska sitta uppsträckt tills alla druckit vin och då är det okej att vara människa igen. Jag diggar inte riktigt det där.

Strömstedt & Berg - både på radion och webben

Jenny Strömstedt och Eva Dahlgren pratar om högt och lågt. I avsnittet av Strömstedt & Berg kan du även höra varför Eva Dahlgren tycker att Hells Angels är bra och vad som gör att sjukhusserien Grey’s anatomy ger så konstiga tankar.

- Man tittar på det innan man somnar och tänker ”Hjälp, vad livet är konstigt”.

Strömstedt & Berg är både ett slags radio-podcast och ett slags tv-program i TV4 Play. Jenny Strömstedt och Carina Berg tar sig an såväl aktuella nyhetshändelser som privata funderingar och rena spekulationer. Kolla in programmen här.