Sponsorer

Måndagar 20.00

Artiklar från februari 2011

Så föddes Markus matlagningsintresse

Markus Aujalay har varit intresserad av matlagning sedan barnsben - och han är långtifrån färdig med sin utveckling.

Läs hela

Läs chatten med Laleh

Laleh Maghonaki.

Laleh Maghonaki blev den tredje finalisten som fick lämna Sveriges mästerkock. Efter programmet chattade hon med besökarna på tv4.se.

Läs hela

Här lämnar Laleh Sveriges mästerkock

Ett skärsår i fingret som inte ville sluta blöda blev början till slutet för Laleh Maghonakis tid i Sveriges mästerkock. Här levererar juryn sitt beslut.

Läs hela

"Åke är MacGyver"

Andreas och Åke glömde några viktiga detaljer när de handlade inför veckans utmaning. Men lyckligtvis har Åke talang för att improvisera...

Läs hela

Här skär sig Laleh

Ett missöde med en mixer gjorde att Laleh Maghonaki fick kämpa sig igenom veckans utslagstävling med ett blodigt, värkande finger.

Läs hela

Louise om sina chanser i tävlingen

Hittills har det gått bra för Louise Johansson i Sveriges mästerkock, och flera av hennes rätter har fått beröm av juryn. För tv4.se berättar hon hur hon ser på sina chanser i tävlingen.

Läs hela

Stressig början på första lagtävlingen

Det är dags för den första lagtävlingen i Sveriges mästerkock, där det gäller att komponera och tillaga en tvårättersmeny - inklusive uppdraget att handla alla råvaror på en begränsad budget. Mot närmaste saluhall...

Läs hela

Sexbarnsmamman Linda lever lyxliv i Sveriges mästerkock

Att vara med i Sveriges mästerkock innebär tuffa tävlingar och en hel del press - men är också en spännande omväxling från vardagen. För sexbarnsmamman Linda Tjällberg är det rena lyxlivet att för en gångs skull ha tid för sig själv...

Läs hela

Leif Mannerström lagar fiskgratäng

Inför veckans utmaning fick deltagarna i Sveriges mästerkock en lektion i konsten att laga fiskgratäng, och lärare var ingen mindre än Leif Mannerström själv.

Läs hela

Laleh om pressen under mästerkocksutmaningarna

I de olika utmaningarna i Sveriges mästerkock gäller det inte enbart att laga god mat - man måste också kunna hantera stress och press. "När man är stressad kollapsar halva hjärnan", säger Laleh.

Läs hela
Visa fler