Början på sidans innehåll

Hon betalade för en främlings parkering: ”Kul att man kan hjälpa någon”

4 min 21 sek

Caroline Karlsson-Smyth i Halmstad var på stan när hon insåg att hennes parkering gick ut och att hon riskerade böter. Hon skyndade sig tillbaka, men missade med en halvtimme. Och mycket riktigt låg det en lapp på bilen – men en annan typ av lapp! En okänd hjälte hade nämligen betalat Carolines parkeringsbiljett. Caroline blev givetvis glad och försökte få tag i hjälten via P4 Halland – vilket hon också fick. Vi pratar med hjälten Sylvia Krüger.

Larmet: Elever i livsfarlig ”lek”

1 min 19 sek

En oroväckande ny ”lek” bland elever utanför Vallaskolan på Frösön i Jämtland har börjat bekymra skola och föräldrar. Den går ut på att springa ut framför bussar – och närmast bussen ”vinner”. Peder Söderman, som är biträdande rektor på skolan, har pratat med eleverna och hem brev till föräldrarna.

Lille Julian gör entré till sitt eget dop – körandes i bil

2 min 40 sek

Vanligtvis när det är dop brukar ju familjen komma in i kyrkan och gå fram till dopfunten med det lilla barnet i famnen. Men nu ska vi få möta 10 månader gamla Julian. När han nyligen skulle döpas gjorde han en entré som heter duga. Vi pratar med mamma Jasmine Nilsson och lille Julian.