- Jag tycker det känns väldigt kul att få göra Talang. Det är ju ett program där verkligen allt kan hända, vilket gör programmet oförutsägbart härligt och väldigt spännande. Att göra Talang tillsammans med Keyyo känns fantastiskt kul. Hon är superbegåvad, extremt rolig och jag tror att vi som duo kan komplettera varandra, säger Pär Lernström

Under våren 2017 får tittarna stifta en ny bekantskap när Kristina Petrushina, mest känd som Keyyo, gör entré i TV4. Hon är en av landets främsta Youtube-profiler och en ny stjärna på humorhimlen som gjort succé med sina humoristiska sketcher. 

- Jag älskar Talang! Jag kommer ju från Youtube-världen och Talang är ju som Youtube, fast på en scen. Att få vara en del av detta känns superkul och det är en ära att leda programmet tillsammans med Pär. Han är en stjärna i mina ögon och jag längtar efter att köra igång på riktigt i höst, jag tror verkligen att vi tillsammans kan bjuda tittarna på något utöver det vanliga, säger Keyyo.

Keyyo har tidigare bland annat skrivit och producerat sina egna humorserier på SVT Play och vunnit flera priser på Youtube-galan Guldtuben – som hon 2016 även ledde tillsammans med Kodjo Akolor.

- Att Pär och Keyyo leder Talang känns helt rätt, de representerar exakt det som vi vill att Talang ska stå för när vi tar det in i 2017. Pär besitter en unik förmåga att lyfta och leda den här typen av program och att få introducera den talangfulla Youtube-stjärnan Keyyo för den breda tv-publiken känns otroligt kul. Vi är jätteglada att hon tar sig an uppdraget för oss på TV4, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4-Gruppen.

Talang är ett av världens mest framgångsrika program som blivit genombrottet för svenska supertalanger som Zara Larsson (vann Talang 2008) och Brynolf & Ljung (finalister i Talang 2009)Programmet sänds i 10 avsnitt, sex förinspelade auditionprogram som spelas in nu till hösten och fyra liveavsnitt som i vår och består av tre semifinaler och en avgörande final där vinnaren koras. Vinnaren av programmet får en halv miljon kronor.