- Det ska bli sjukt kul att bli Pär Lernströms sidekick i Talang och få vara med och få uppleva programmet live och få följa talangernas resa. Jag hoppas att jag med min energi ska kunna peppa och pusha deltagarna i kulisserna och att de tycker det är kul att jag är där, säger Samir Badran.

Pär Lernström har under de senaste åren programlett Talang. Nytt för i år är att Samir Badran axlar rollen som sidekick för att peppa och tagga deltagarna. Samir är tv-profil, artist och utgör den ena delen av Samir & Viktor som nu senast under sommaren varit aktuella med låten ”Put your hands up för Sverige”.

- Att få Samir Badran som sidekick till Pär Lernström i Talang känns som att vinna högsta vinsten på lotteri! Samirs höga energi, hans entusiasm och hans fullkomligt självlysande och sprudlande personlighet är en perfekt match med Talang. Med Samir i kulisserna så kan vad som helst hända och det passar ju alldeles utmärkt in i programmet där vem som helst, kan göra vad som helst, hur som helst! säger Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4.

Den färgsprakande och uttrycksfulla Talang-juryn består även i år av Bianca IngrossoAlexander Bard, David Batra och LaGaylia Frazier.

Talang har premiär under våren 2019 och går fortfarande att söka till här