The tonight show med Jimmy Fallon

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från The tonight show med Jimmy Fallon

3:57
Spela
Så gick det för Hillary Clinton i The Night Show

Så gick det för Hillary Clinton i The Night Show

Marcus Oscarsson om vem som vann mest poäng hos Jimmy Fallon i den amerikanska talkshowen The Night Show. Hillary Clinton eller Donald Trump?

Marcus Oscarsson om vem som vann mest poäng hos Jimmy Fallon i den amerikanska talkshowen The Night Show. Hillary Clinton eller Donald Trump?

Hillary Clinton gästar The Tonight show med Jimmy Fallon

En av världens främsta underhållare kommer äntligen till Sverige. The tonight show med Jimmy Fallon kommer att visas på TV12 och TV4 Play bara dagen efter...

En av världens främsta underhållare kommer äntligen till Sverige. The tonight show med Jimmy Fallon kommer att visas på TV12 och TV4 Play bara dagen efter sändningen i USA. Dagsfärskt med andra ord. Högaktuella presidentkandidaten Hillary Clinton gästar Fallon i premiären.

Det är ingen vild gissningar att frågan ”Hur mår du?” kommer ställas då Hillary Clinton hälsa har diskuterats över hela världen efter att hon kollapsade och tvingades lämna en minneshögtid för 11 september-offren. Konspirationsteorierna om vad som hände ökar i antal varje dag. Och det kommer antagligen även pratas en del om republikanernas presidentkandidat Donald Trump, då de två kombattanterna redan har gjort den pågående valkampanjen till den smutsigaste i historien. Ett intressant och underhållande samtal väntar garanterat med den rutinerade politikern som kan bli USA:s första kvinnliga president. Övriga gäster är artisten Ariana Grande och skådespelaren Terry Crew.

-The Tonight Show med Jimmy Fallon är USA:s i särklass mest populära talkshow, som vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra tittare – inte minst eftersom världens blickar i ännu högre grad än vanligt riktas mot USA just nu. Det stundande presidentvalet gör avtryck redan i premiären på tisdag, då Hillary Clinton är en av gästerna hos Fallon, säger Hans Pekkari, kanalchef TV12.

Några av de övriga gästerna under premiärveckan är Mark Wahlberg, Sofia Vergara, Hugh Jackman och Band of Horses.

The tonight show med Jimmy Fallon visas varje vardag på TV12 kl.18.00 och efter Tiobion samt på TV4 Play. Premiär är tisdag 20 september 2016. 

Jimmy Fallon och The tonight show kommer till Sverige

The Tonight Show med Jimmy Fallon är USA:s största kvällstalkshow i sitt slag med alla de tyngsta gästerna. Programmet kommer till TV12 och TV4 Play bara dagen...

The Tonight Show med Jimmy Fallon är USA:s största kvällstalkshow i sitt slag med alla de tyngsta gästerna. Programmet kommer till TV12 och TV4 Play bara dagen efter originalsändningen.

The tonight show är en riktig intuition som har gått i tv sedan 1950-talet. Fallon som är välkänd för sina parodier och sketcher har förnyat formatet med färre intervjuer och kortare monolog för att istället göra olika lekar med gästerna. Mindre talk och mer variety show, vilket också blivit en stor trend. Hans fans har lärt sig att älska segment så som #Hashtags, Thank You Notes och Slow Jam the News.

Bland stjärnor som gästat programmet kan nämnas namn som Barack Obama, Madonna och vår egen Zara Larsson. Hiphopgruppen The Roots är husband.

The tonight show med Jimmy Fallon kan du se varje vardag kl.18.00 i TV12 samt på TV4 Play. Programmet visas även runt midnatt efter Tiobion i TV12. Premiär är tisdag 20 september.