Det är ingen vild gissningar att frågan ”Hur mår du?” kommer ställas då Hillary Clinton hälsa har diskuterats över hela världen efter att hon kollapsade och tvingades lämna en minneshögtid för 11 september-offren. Konspirationsteorierna om vad som hände ökar i antal varje dag. Och det kommer antagligen även pratas en del om republikanernas presidentkandidat Donald Trump, då de två kombattanterna redan har gjort den pågående valkampanjen till den smutsigaste i historien. Ett intressant och underhållande samtal väntar garanterat med den rutinerade politikern som kan bli USA:s första kvinnliga president. Övriga gäster är artisten Ariana Grande och skådespelaren Terry Crew.

-The Tonight Show med Jimmy Fallon är USA:s i särklass mest populära talkshow, som vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra tittare – inte minst eftersom världens blickar i ännu högre grad än vanligt riktas mot USA just nu. Det stundande presidentvalet gör avtryck redan i premiären på tisdag, då Hillary Clinton är en av gästerna hos Fallon, säger Hans Pekkari, kanalchef TV12.

Några av de övriga gästerna under premiärveckan är Mark Wahlberg, Sofia Vergara, Hugh Jackman och Band of Horses.

The tonight show med Jimmy Fallon visas varje vardag på TV12 kl.18.00 och efter Tiobion samt på TV4 Play. Premiär är tisdag 20 september 2016.