Hur gör man för att behålla kärlek och passion? Hur fortsätter man att skapa magi, mening och skratt i vardagen för varandra? Den nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts innehåller allt från lättsamma samtal om egentid, bonusbarn och vem som styr och ställer i hemmet till tyngre ämnen som fobier, svek och svartsjuka.

 - Flera av paren vi träffar den här säsongen har varit ihop länge och upplevt stor glädje tillsammans men också slitsamma bråk och svåra motgångar. Det är väldigt intressant och lärorikt att lyssna på människor som har analyserat sin relation, sin kärlek och kan sätta ord på det, säger Niklas Strömstedt.

 Paren som Niklas och Jenny Strömstedt besöker för intressanta relationssamtal är Camilla Läckberg och Simon Sköld,Lars Lerin och JuniorPeter ”Foppa” Forsberg och Nicole NordinBjörn och Margareta Ranelid och Anders Bagge och Johanna Lind Bagge.

 - Jenny och Niklas är oblyga, nyfikna och väldigt öppna när de undersöker hur paren de besöker löser de utmaningar som finns inbyggda i förhållanden. Kärlek och relationer är något som angår oss alla och jag tror att programmets framgång bygger just på det. Det är en fantastisk säsong med både skratt och tårar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent TV4.

Sändningsordning:

1: Camilla Läckberg & Simon Sköld
2: Peter ”Foppa” Forsberg & Nicole Nordin
3: Jakob Eklund & Marie Richardson
4: Lars Lerin & Junior
5: Anders Bagge & Johanna Lind Bagge
6: Björn Ranelid & Margareta Ranelid

Tillsammans med Strömstedts har premiär torsdagen den 15 november klockan 21.00 på TV4, samt på TV4 Play och C More.