– Jag har under större delen av mitt liv skrivit om mina egna erfarenheter och drömmar om kärleken. Nu tänker jag att det är dags att ta reda på hur det funkar för andra, i verkligheten, säger Niklas Strömstedt.

Att leva tillsammans med någon kan vara alldeles underbart men också en av livets stora utmaningar. Om man har en bra relation är man både lyckligare och lever längre – men hur lyckas man med det? I Tillsammans med Strömstedts åker Jenny och Niklas hem till sex kända och folkkära par som Lena Olin och Lasse Hallström och Marie Göranzon och Jan Malmsjö för att diskutera deras relationer. Grunden för samtalen handlar om hur de vårdar sin kärlek och går framåt med bibehållen passion.

– Nästan alla strävar efter en nära, välfungerande och kärleksfull relation. Men nästan alla dras med samma frågeställningar för att få det att funka. Jag älskar våra öppenhjärtliga samtal med paren som så generöst delar med sig av sina liv, säger Jenny Strömstedt.

Följande par får besök av Jenny och Niklas. Obs! Ej i kronologisk ordning.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Lena Olin och Lasse Hallström

Marie Göranzon och Jan Malmsjö

Heidi Andersson och Björn Ferry

Helena Bergström och Colin Nutley

Clara Byström Herngren och Felix Herngren

Tillsammans med Strömstedts har premiär torsdagen den 9 mars klockan 21.00 i TV4 och TV4 Play. Programmet sänds i sex avsnitt.