Tillsammans mot cancer

Var med och besegra cancer! Soraya Lavasani och Bengt Magnusson leder oss genom en stjärnspäckad kväll med musik och underhållning. Vi lyssnar även på starka berättelser och får en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg.

Måns Zelmerlöw framför sin låt "On My Way"

Under galan Tillsammans mot cancer sjöng Måns Zelmerlöw ”On My Way”. Måns förlorade sin mormor 2002 och under galakvällen tillägnade han låten henne.

Smith and Thell framför låten ”Yatzy”

Under galan Tillsammans mot cancer sjunger Smith and Thell för Maria Jane Smiths syster Janna som i sviterna av cancer gick bort i slutet av 2019.

Trailer: Tillsammans mot cancer 2020

Var med och stöd forskningen! Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden, är en av årets viktigaste galor och sänds live måndag 6 januari kl. 20.00 på TV4 Play och TV4. Galan leds av Soraya Lavasani och Bengt Magnusson.

Då sänds Tillsammans mot cancer 2020

Snart är det dags igen för en av årets viktigaste galor, Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden. Följ med på en kväll med musik, underhållning och starka berättelser och få en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg.

Kristian förlorade sin fru Annika i cancer

Kristian förlorade sin fru Annika i cancer. "Det är nog det tuffaste jag gjort i hela mitt liv att berätta för barnen att deras mamma inte kommer att överleva det här."

Michael Nyquists änka berättar om sorgen

Skådespelaren Michael Nyquist avled sommaren 2017 i cancer. Nu berättar hans fru Catharina för första gången om vad som hände, och hur hon minns sin Micke.

Fina hyllningen till Johannes Brost

Skådespelaren Johannes Brost skulle ha medverkat under Tillsammans mot cancer-galan, men avled bara några dagar innan den gick av stapeln.