Leo Razzak, född 1987, växte upp i Skogås och i Norsborg utanför Stockholm och för stora massan mer känd som social entreprenör och föreläsare än skådespelare. Men i TV4:s nya dramakomedi Torpederna kliver han in och spelar Nima- en oberäknelig småganster som sätter sig och sin omgivning i kniviga situationer.

Leo hämtar inspiration från sin egna uppväxt som var stökig där hans mamma led av alkoholproblem och familjen flyttade många gånger i hopp om att lämna problemen bakom sig. Under resans gång hamnade dock Leo i kriminella kretsar. Om detta pratade han om i radioprogrammet Sommar i P1 2013. 

Leo är en prisad och anlitad talare som har varit nominerad både till Årets Talare och Årets Affärsnätverkare. Hans sociala engagemang är stort och började i Sharafs Hjältar - en organisation som via Fryshuset arbetar för att motverka hedersrelaterat våld och förtryck. I dag driver han stiftelsen Banglabarn, en ideell organisation.

Torpederna är en svensk dramakomediserie från 2014. Det här är den första säsongen som sänds i sex delar med start 16 november 20:00 i TV4.