Stylisterna och stilexperterna Trinny Woodall och Susannah Constantine har gjort sig kända för sitt rättframma sätt, men också för sin förmåga att få människor att känna sig vackra utifrån sina egna förutsättningar. I vår är det dags för stylistduon att äntligen besöka Sverige och förvandla svenska kvinnor och män till sina allra snyggaste jag.

I varje program besöker Trinny och Susannah en svensk stad för att styla om personer som är i stort behov av en nystart. Tonvikten ligger vid att göra det bästa av personernas egna förutsättningar och kroppar. När kläder, smink och hår är på plats avslutas varje program med en modevisning inför publik.

Om Trinny och Susannah

De slog igenom 2001 i programmet What not to wear i BBC. I programmet, som även sänts i svensk tv under namnet Stilpoliserna, blev de snabbt vitt omtalade, men också omtyckta för sitt frispråkiga och okonventionella sätt att ta sig an sina makeoverobjekt.

Sedan dess har de gjort ett flertal andra tv-produktioner bland annat Trinny & Susannah undress och Trinny & Susanna undress the nation, skrivit ett flertal böcker om stil samt varit makeover-experter hos Oprah Winfrey bland mycket annat.