TV-soffan

TV-Soffan är den svenska versionen av det internationella succéprogrammet Gogglebox som tidigare sänts i bland annat England och nu senast gjort succé i grannlandet Norge. I programmet får tittarna följa andra tittare, som från sina egna tv-soffor runt om i landet delar med sig av sina färgrika åsikter. Under programmets gång delar de med sig av sina omedelbara reaktioner från de mest aktuella händelserna i svensk tv.

Vinn 10 kilo choklad med TV-soffan

Ta den sista chansen att vinna 10 kilo choklad i vår stora veckotävling. Allt du behöver göra är att visa hur mysigt du har det i TV-soffan.

Vill du dela TV-soffa med Maria?

Maria, 73 år, är en av de karaktärer vi får lära känna i TV-soffan. Nu söker vi någon som vill dela soffa med henne.

Här är tv-entusiasterna vi får följa i programmet TV-Soffan

Varje kväll bänkar sig miljoner svenskar framför tv:n – men, tänk om tv:n tittade tillbaka? I nya programmet TV-soffan är det tittarna själva som står för underhållningen när landets mest frispråkiga och entusiastiska tv-tittare bjuder in till tv-fest.

VM-soffan tillbaka under VM i Kanada

Engagerande hockeyfans kunde under hockey-VM i Prag få sällskap hemma i TV-soffan med Axel Pilebys livesända second screen-program ”VM-soffan”. Nu är succén tillbaka när de svenska fotbollsdamerna tävlar i världsmästerskapen i Kanada 2015.

För många tittar på TV ensamma

Det är kul att titta på TV! Men alldeles för många där ute gör det själva. Det vill vi göra något åt. Nu kan du vara med och söka för att dela TV-soffa med någon av deltagarna i "TV-soffan".

"VM-soffan" live i TV4Play under hockey-VM

Är du en engagerad hockeyfantast som följer alla Tre Kronors matcher under hockey-VM 2015? Då måste du spana in second screen-sändningen "VM-soffan" i TV4Play.

"Nyhetsmorgon" pratar om TV-soffan

Nyheten om att tv-programmet TV-soffan kommer till Sverige blev en stor nyhet i svenska medier. Här uppmärksammar TV4:s Nyhetsmorgon det unika tv-programmet.

Så ser hockeyexperten på TV

Mjukisbrallor, munkjacka och nerhasad i en stor och fluffig soffa. Nu är det slutspelstider och i TV-enkäten svarar hockeyexperten och tv-profilen Niklas Wikegård på frågor kring hur han helst spenderar tid i sin TV-soffa.

TV-soffan – ett helt nytt program där tittarna står för underhållningen

Här kommer ett program för alla entusiastiska tv-tyckare. I höst startar TV-soffan, programmet där vanliga tittare själva skapar underhållningen. Under programmets gång bjuder frispråkiga smakdomare av rang in resten av svenska folket till sina egna tv-soffor när årets tv-händelser ska avhandlas – och analyseras. TV-soffan har premiär i TV4 i höst.