Slut för säsongen

Artiklar från april 2015

Vill du dela TV-soffa med Zlobo och Andrej?

Andrej och Zlobo.

Zlobo och Andrej är några av alla karaktärer vi får möta i programmet TV-soffan. Nu söker vi någon som vill dela soffa med dem.

Läs hela

Vill du dela TV-soffa med Emma i Husby?

Emma är en av alla karaktärer vi får möta i programmet TV-soffan. Nu söker vi någon som vill dela soffa med Emma.

Läs hela

Vill du dela TV-soffa med Lars från Älvsjö?

Lars är en av alla karaktärer vi får möta i programmet TV-soffan. Nu söker vi någon som vill dela soffa med Lars.

Läs hela

"VM-soffan" live i TV4Play under hockey-VM

Skärmdump från VM-soffans livesändning i TV4Play.

Är du en engagerad hockeyfantast som följer alla Tre Kronors matcher under hockey-VM 2015? Då måste du spana in second screen-sändningen "VM-soffan" i TV4Play.

Läs hela

"Nyhetsmorgon" pratar om TV-soffan

Nyheten om att tv-programmet TV-soffan kommer till Sverige blev en stor nyhet i svenska medier. Här uppmärksammar TV4:s Nyhetsmorgon det unika tv-programmet.

Läs hela

Så ser hockeyexperten på TV

Mjukisbrallor, munkjacka och nerhasad i en stor och fluffig soffa. Nu är det slutspelstider och i TV-enkäten svarar hockeyexperten och tv-profilen Niklas Wikegård på frågor kring hur han helst spenderar tid i sin TV-soffa.

Läs hela

Är din kompis Sveriges roligaste tv-tittare? Tipsa TV-soffans redaktion

Är din kompis Sveriges roligaste och mest engagerade tv-tittare? Har din vän en superstor soffa? Eller alltid skriker när hen ser på TV? Tipsa TV-soffans redaktion.

Läs hela

Rösta: Vilken tv-soffa gillar du bäst?

En lite nersjunken, blommig soffa, en ny läderdoftande, eller en klassisk familjesoffa. Vad kryper du helst upp i för soffa när du kollar på TV? Rösta här!

Läs hela

TV-soffan – ett helt nytt program där tittarna står för underhållningen

Här kommer ett program för alla entusiastiska tv-tyckare. I höst startar TV-soffan, programmet där vanliga tittare själva skapar underhållningen. Under programmets gång bjuder frispråkiga smakdomare av rang in resten av svenska folket till sina egna tv-soffor när årets tv-händelser ska avhandlas – och analyseras. TV-soffan har premiär i TV4 i höst.

Läs hela