Det bästa från TV4 Play

Senaste från TV4

Till alla tittare

Till alla er runt om i landet som följer våra nyheter och program. Just nu gör vi allt på TV4 för att berätta vad som händer, behovet av information om den...

Till alla er runt om i landet som följer våra nyheter och program.

Just nu gör vi allt på TV4 för att berätta vad som händer, behovet av information om den kris vi är inne i tillsammans med resten av världen är enormt.

Ni är väldigt många som tittar. Vi ser en kraftig ökning, inte minst digitalt. TV4 samlar Sverige och det förtroendet ska vi förvalta varje dag.

Nyhetsmorgon sänder varje dag. Malou efter tio tar vid.

Från morgon till sen kväll sänder TV4Nyheterna direkt för TV4 Play när det är relevant, och det är det ofta. Presskonferenser sänds ofta även linjärt.

Efter fem har befäst sin position som ett starkt nyhetsformat i TV4. Kvällsändningarna summerar dagen kl 19 och 22.

Runt om i landet finns våra riksreportrar, som bidrar till alla program.

Tittarservice är ett stort stöd för våra redaktioner när det gäller att besvara den stora mängd frågor som hela tiden strömmar in till oss genom mejl eller sociala medier.

Det behovet har vi också mött genom extrainsatta program: Dina frågor om Corona.

Våra redaktioner jobbar under helt nya förutsättningar, som så många andra. Rutiner och nya regler förändrar vi hela tiden, i takt med utvecklingen.

Just nu gäller att alla som kan jobbar hemifrån. Men långt ifrån alla i en tv-produktion kan det. Genom hemarbete är det glesare i tv-huset och vi sprider ut medarbetare där det går.

Som alla andra tvättar vi händerna, och det städas extra i lokalerna.

För att medarbetare och gäster över 70, som ju bör hålla sig undan, fortfarande ska kunna delta i programmen försöker vi hitta lösningar för medverkan från distans. Intervjuar vi äldre eller andra utomhus har vi extrainköpta långa mic-stavar för säkert avstånd.

Gäster i studion sitter inte längre nära varandra eller programledare.

Våra sportnyheter är kortade, då väldigt många sportevenemang ställts in runt om i världen. Medarbetare från sporten stöttar nu nyhetsredaktionerna.

Vi står nu troligen inför ett läge som kommer att bli värre i vårt land. Vi kommer att behöva fortsätta anpassa vår verksamhet och göra nya prioriteringar. Men vi fortsätter att ge er all den information och analys vi kan.

Vår nyhetsverksamhet står stark.

Vi är tacksamma för all er respons, kommentarer och frågor. De gör oss bättre.

Viveka Hansson,
Programdirektör nyheter och samhälle

Visselblåsning

TV4 Media har en visselblåsartjänst där alla medarbetare, både anställda, konsulter och medarbetare hos de produktionsbolag som producerar vårt innehåll, kan...

TV4 Media har en visselblåsartjänst där alla medarbetare, både anställda, konsulter och medarbetare hos de produktionsbolag som producerar vårt innehåll, kan anmäla allvarliga oegentligheter. Tjänsten hanteras av en oberoende aktör och den som anmäler kan vara anonym.

Ingen medarbetare som jobbar med våra produkter, tjänster och vårt innehåll ska behöva känna sig utsatt eller trakasserad. Vår trovärdighet, omsorgen om våra medarbetare och hur vi agerar utgör en av vår mest värdefulla tillgångar. Vi är därför måna om att oegentligheter som allvarligt kan skada medarbetare eller verksamheten uppmärksammas och utreds så tidigt som möjligt.

Om det trots vårt arbete med arbetsmiljö och etik händer att lagar och regler bryts ska du som jobbar i våra produktioner i första hand rapportera det till din närmaste chef eller annan chef inom organisationen som du har förtroende för.

Det finns tillfällen där det inte är möjligt. Av den anledningen har TV4 Media en visselblåsartjänst som kan användas för att uppmärksamma allvarliga fall av oegentligheter som strider mot lagar, etik, moral eller den code of conduct som gäller på våra produktioner. Genom den tjänsten kan medarbetare och samarbetspartners lämna information och samtidigt vara garanterade total anonymitet. Alla anmälningar tas emot och utreds.

Vad kan anmälas?

Datainspektionen och Dataskyddslagen reglerar vad och vilken information som får lämnas och hanteras via en visselblåsartjänst.

Exempel på saker som kan anmälas via systemet är mycket allvarliga former av diskriminering och trakasserier, stora brister i säkerheten på arbetsplatsen, misstanke om ekonomisk brottslighet, korruption, intressekonflikt, utpressning, missförhållanden gällande hållbarhetsfrågor eller andra allvarliga oegentligheter som rör företagets vitala intressen eller enskildas liv och hälsa, såsom allvarliga miljöbrott. 

Du behöver inte ha bevis för din misstanke men det är viktigt att alla anmälningar sker i god tro och enligt de här riktlinjerna.

Så gör du en anmälan

Här kan du göra en anmälan

Du måste ange en särskild kod när du loggar in i tjänsten, så att mottagaren vet vilket företag du vill anmäla. Företagskoden för TV4 Media är pdb146

Förbered detaljerna i din anmälan innan du loggar in, så att du har dem lätt till hands. Var tydlig med om du arbetar på TV4 Media eller i en extern produktion.

Du behöver inte ange vem du är eller några kontaktuppgifter. Väljer du att vara anonym är det enda sättet att få svar att logga in på tjänsten igen med den kod du får från systemet när du skickar in ditt ärende. Så tänk på att spara koden.

Oberoende aktör tar hand om visslingen

TV4 Media använder en extern leverantör för rapporteringssystemet, säkerhetsföretaget 2Secure. Det gör det möjligt att vara helt anonym vid en anmälan.

Andra ärenden och klagomål

Är du tittare eller användare av våra tjänster och har frågor, åsikter eller klagomål, kontakta tittarservice, som gärna besvarar dina frågor.

Du kan inte använda visselblåssystemet för den typen av ärenden. Sådana anmälningar hanteras eller besvaras inte i den tjänsten.

 

Robbie Williams julkonsert till TV4

Nu är det strax jul! På onsdagkvällen visar Sjuan/TV4 Play Robbie Williams julkonsert från den hyllade julskivan.

Nu är det strax jul! På onsdagkvällen visar Sjuan/TV4 Play Robbie Williams julkonsert från den hyllade julskivan.

- Det är självklart kul att Robbie vill göra detta samarbete med TV4. Jag vågar lova att den magiska julstämning som vi upplevde under inspelningarna i London kommer sprida sig hela vägen ut i tv-sofforna, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Konserten visas på onsdag 21:00 i Sjuan med repris dagen efter. I TV4 visas konserten på lördag.

Se konserten på Play eller reklamfritt på C More.

Ernst framför brasan i Julita gård.
Visa bildspel

Ernst är årets brasvärd på TV4 Play 2019

Ingen jul utan Ernst. Och ingen jul utan en riktig brasvideo. 2019 är det Ernst Kirchsteiger som levererar TV4:s årliga julbrasa.

Ingen jul utan Ernst. Och ingen jul utan en riktig brasvideo.
2019 är det Ernst Kirchsteiger som levererar TV4:s årliga julbrasa.

Kryp ner i soffan och mys framför Ernst brasvideo. Årets julbrasa är inspelad i Julita gård i vackra Sörmland. Den knastertorra veden kommer från skogarna runt om i Södermanland.

-  God jul på er! Det är jag som är årets brasvärd och jag ska se till att den här brasan brinner och värmer er alla under hela kvällen, säger Ernst Kirchsteiger under inspelningarna av årets brasvideo.

Brasvideon kan ses i två olika versioner

Brasan tänds den 1 december och blir då tillgänglig på TV4 Play och C More. Den kommer i två utföranden.

- En version som brinner i 3 timmar. Här kan du se när Ernst lägger på ny ved allt eftersom.
- En ”evighetsbrasa” som brinner konstant hela vägen fram till nyår. Livebrasan är perfekt för dig som vill ha julmys dygnet runt.

Tar över från paret Mandelmann

Fjolårets brasa levererades av paret Mandelmann nere från Djupadal.

-  Årets julbrasa har blivit en riktig tradition och visat sig vara en succé. Brasvideon toppar topplistorna över decembers mest sedda innehåll, säger Jonathan Nordin, brasexpert och ansvarig för TV4 Play-brasan. 

Missa inte Jul med Ernst som har premiär 5 december 20:00 på TV4.

Det här är TV4 och C More

Om TV4

TV4 är Sveriges ledande tv-kanal – och Sveriges främsta tv-hus.

År efter år har TV4 levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning, direktsänd sport och högklassigt drama. Från hela Sverige. Till hela Sverige.

När TV4 såg dagens ljus, den 15 september 1990, var målet att utmana public service-monopolet med en nyskapande och modern kommersiell tv-kanal. Det lyckades. Med ett innehåll som tittarna snabbt kom att älska blev TV4 allt populärare. Tittarsuccéerna avlöste varandra, och i slutet av 1990-talet blev TV4 landets största tv-kanal.

Tittarsuccéerna har fortsatt komma. I huvudmålgruppen 15-64 år är TV4 alltjämt landets största tv-kanal. Tillsammans med de övriga TV4-kanalerna – Sjuan, TV12, TV4 Fakta, TV4 Film och TV4 Guld – står TV4 för över en tredjedel av tv-tittandet.

TV4 Play är en av Sveriges mer populära tv-tjänster. Och tjänster som Köket och Fotbollskanalen inspirerar och erbjuder landets främsta mat- och fotbollsupplevelser.

I dag når TV4 med sina kanaler och tjänster varje vecka närmare 70 procent av den svenska befolkningen, en unik position i ett snabbt föränderligt medielandskap.

Även TV4 har förändrats, i takt med att mediemarknaden gjort och gör det. Men det finns en sak som består. Viljan och förmågan att berätta de starkaste historierna. Oavsett om det handlar om svenskt drama, underhållning, sport, samhällsgranskning eller nyheter. Det är vad som fortsatt står i centrum för TV4. Och som gör att TV4 fortsätter samla Sverige med innehåll och tjänster som engagerar, underhåller och informerar.


Om C More 

C More är sedan tre år tillbaka Sveriges snabbast växande streamingtjänst, och är en av landets mest poplära leverantörer av betal-tv-kanaler. 

C More är den ledande premiumleverantören av svenskt drama och sport samt film och serier i Norden, både med sin streamingtjänst och med ett stort antal betal-tv-kanaler.

Bästa svenska utbudet

Hos C More finns stora svenska originalserier som Gråzon, Modus, Farang, Beck och Gåsmamman samt film från alla betydande bolag: Fox, MGM, Paramount, Universal, Sony och Warner.

C More har mer svensk film än någon annan kommersiell aktör, bland dem såväl SF Studios premiärfilmer som ett omfattande urval av deras svenska storfilmer.

Tv-serier från bland andra Cinemax, AMC, Starz och Sundance TV, och en rad kvalitativa barnprogram, finns också i utbudet.

I C Mores sportutbud samlas världens bästa fotbollsligor i form av Serie A och La Liga under samma tak som till exempel den svenska landslagsfotbollen, internationella kval och mästerskap i fotboll, Sveriges främsta hockeyligor och världens bästa golf. 


Om TV4 Media

Ledningsgruppen för TV4 Media består av Casten Almqvist, affärsområdeschef Telia TV/Media och vd för TV4 Media, Mathias Berg, chef reklam, Philip Lindqvist, chef betal, Margareta Törnblad, chef Telia TV, Åsa Sjöberg, chef innehåll, Henri Caddeo, chef produkt & teknik, Åsa Barsness, chef marknad, kommunikation och hr, Ulrika Jensen, chef juridik, Eva-Lotta Malmfält, chef ekonomi och Freenasp Mobedjina, tillförordnad chef strategi.


PRESSKONTAKT

Charlie Forsberg
Kommunikationschef TV4 Media

charlie.forsberg@tv4.se

072-567 22 83

Läs mer om hur du kontaktar oss här: 
Hur gör jag för att komma i kontakt med TV4?

Seriehöst - Frossa i hyllade serier helt gratis på TV4 Play

Sci-Fi-drama med Sean Penn i The First, ruggiga brittiska thrillers och den mysiga australiensiska dramakomedin Five Bedrooms är bara några av höjdpunkterna du...

Sci-Fi-drama med Sean Penn i The First, ruggiga brittiska thrillers och den mysiga australiensiska dramakomedin Five Bedrooms är bara några av höjdpunkterna du har att se fram emot när TV4 Play har bullat upp med förstklassiga serier för höstmörkret.

TV4 Play fortsätter att storsatsa på kritikerhyllade serier. I höst kan du bland annat se fram emot att få se när Sean Penn ger sig ut i rymden för att bli den första människan på mars i Sci-Fi-serien The first, ruggiga brittiska thrillerserier som The Victim och Blood, samt hur det går när fem nyfunna vänner under en blöt kväll köper ett hus tillsammans i den australiensiska dramakomedin Five Bedrooms.

Förgyll hösten med den andra säsongen av hyllade Keeping Faith där advokaten Faith Howells, spelad av Eva Myles, dras in i ett nytt mysterium. Eller med den australiensiska dramaserien Mystery Road som är en fortsättning på den populära filmen med samma namn från 2014. Såklart ser du också den efterlängtade sjätte säsongen av älskade Solsidan

Det här är Seriehöst på TV4 Play

The Victim
Brittisk dramathrillerserie från 2019. 15 år efter att hennes son blivit mördad är Anna huvudperson i ett relaterat rättsfall i Edinburghs högsta domstol. Utredaren Steven Grover är övertygad om att hon har ödelagt en oskyldig mans liv, men håller hans bevisning hela vägen?
Se The Victim i TV4 Play.

Blood
Brittisk psykologisk thrillerserie om en kvinna som återvänder till sin hemby på den irländska landsbygden efter att hennes mor hastigt avlidit under mystiska omständigheter. Huvudkaraktären Cat får snabbt känslan av att det är nåt som inte stämmer med moderns död och hon börjar misstänka att hennes egna far har något med dödsfallet att göra.
Se Blood i TV4 Play.

Mystery Road
Australiensisk dramaserie om polisen Jay Swan och hans kollega Emma James som blir tilldelad ett fall där två ungdomar har försvunnit från en småstad mitt ute i obygden. Ett jobb - och en stad - som visar sig var betydligt mer komplicerade än vad de först trodde. Serien är en fortsättning på den populära filmen med samma namn från 2014.
Se Mystery Road på TV4 Play.

The First
Amerikansk dramaserie i åtta delar. Laz Ingram får det ärofyllda uppdraget att leda den första bemannade rymdfärden till Mars. Det som till en början ser ut att bli en av de mest banbrytande prestationerna i mänsklig historia får en ödesdiger start. Samtidigt spökar besättningens förflutna och de måste ta ställning till hur mycket de är beredda att offra för vad de tror på. En välsmord sci-fi-serie med Sean Penn och Natascha McElhone.
Se The First på TV4 Play.

MotherFatherSon
Den frånskilda mediemogulen Max (Richard Gere) har höga förväntningar på sin son och enda arvinge Caden. Men när Caden bryter ihop förändras spelplanen för den splittrade familjen, och när Caden inte längre är att räkna med hotar mörka hemligheter att förgöra allt som Max byggt upp.

Se MotherFatherSon på TV4 Play.

Solsidan, säsong 6

Säsong sex utspelar sig 1,5 år efter långfilmen och består av tio avsnitt. Mickan hemsöks av en gammal mobbare som är nyinflyttad i kvarteret och Fredde inser att det finns mer i livet än pengar. Alex får ta större ansvar för vardagssysslorna när Anna säkrar ett långfilmskontrakt med inspelning i Ungern. Viktor går sista året i högstadiet och får sin första riktiga flickvän, den sköra Lovisa.

Se Solsidan på TV4 Play.

Bad Mothers

Australiensisk dramaserie från 2019. Dramatik, hjärtesorg och glädje. Följ fem kvinnor som kämpar med få ihop en vardag med barn, karriär och problematiska relationer. När Sarahs man är otrogen vänds livet upp och ner men stöd kommer från oväntat håll. Samtidigt sker i ett mord i området och jakten på den skyldige är igång.
Premiär den 28 oktober på TV4 Play.

Keeping Faith, säsong 2
Säsong två tar vid 18 månader efter Evans försvinnande. Advokaten Faith dras in i ett nytt mysterium när hon väljer att försvara den lokala bonden Madlen som anklagas för mord på sin make. Madlens rättegång, hotet om Evans återkomst och Faiths motstridiga känslor för Steve leder fram till ett riskabelt beslut där Faith sätter sina barn, sin karriär och sitt liv på spel i jakten på sanningen.
Premiär på TV4 Play den 4 november.

Five Bedrooms
Five Bedrooms är en australiensisk dramakomediserie som tar sin början på en bröllopsfest. Ainsley, Harry, Liz, Benand och Lachlan hamnar vid samma bord, singlarnas bord. De har aldrig träffats och delar varken ålder eller intressen, men alla fem har tröttnat på att vara ensamma. Flera flaskor champagne senare har de nyfunna vännerna bestämt sig för att köpa ett hus tillsammans.
Premiär på TV4 Play den 4 november.

Departure
Världen häpnar när ett passagerarplan plötsligt försvinner under en till synes helt vanlig flygning över Atlanten. Den begåvade utredaren Kendra Malley kämpar mot klockan för att hitta planet och rädda eventuella överlevare, samtidigt som politiska intressen komplicerar situationen. "Departure" är en kanadensisk dramathrillerserie i sex delar med Archie Panjabi och Christopher Plummer.
Premiär på TV4 Play den 11 november.

Cleaning up
Brittisk dramaserie som utforskar hur långt människan är villig att gå för att överleva. Den hårt arbetande mamman Sam älskar sina barn över allt annat. Men ett växande spelberoende har satt familjens framtid på spel. För att ta sig ur knipan väljer Sam att ge sig in på den lukrativa aktiemarken genom att sälja hemligstämplad information. Något som visar sig snabbt kan få stora konsekvenser.
Premiär på TV4 Play den 11 november.

Henrik Dorsin och Felix Herngren under TV4:s screening 2019.
Visa bildspel

David Hellenius avslöjar: Smygtitta på höstens tv-program i TV4 & C More

För första gången någonsin ger TV4 och C More nu möjligheten för alla att smygtitta på tv-nyheter från hösten 2019. På "Screeningen 2019" presenterades en...

För första gången någonsin ger TV4 och C More nu möjligheten för alla att smygtitta på tv-nyheter från hösten 2019.
På "Screeningen 2019" presenterades en storsatsning på högkvalitativt drama, djuplodande dokumentärer, sport på högsta nivå och härlig underhållning.

- Det känns fantastiskt att få presentera denna rikedom av innehåll som kommer att kunna samla Sverige i höst och under nästa år. Det är en otrolig bredd med helt nya titlar och våra mest folkkära program till spetsiga dokumentärer, högkvalitativt drama och humor, säger Åsa Sjöberg, innehållsdirektör på TV4 och C More.

Robert Gustafsson och Johan Glans berättar om nya familjeserien "Ture Sventon".

Den så kallade "Screeningen" finns i TV4 Play och C More under namnet ”Smygtitt: Hösten på TV4 och C More”. Det bjuds på skratt, smygtittar och bloopers när David Hellenius tillsammans med folkkära profiler presenterar höstens utbud från TV4 och C More. Bland gästerna finns Leif GW Persson, Mia Skäringer, Felix Herngren, Henrik Dorsin, Janne Andersson, Lena Endre, Bianca Kronlöf, Petter, Miss Li och Kjell Bergqvist.

Se hela programmet här:

TV4 Play:
https://www.tv4play.se/program/smygtitt-hösten-på-tv4-och-c-more/12501093

C More:
https://www.cmore.se/film/12501093-smygtitt-hosten-pa-tv4-och-c-more


Lena Endre och Bianca Kronlöf om nya serien Tunn is.

Förbundskapten Janne Andersson intervjuas av David Hellenius om EM 2020.

Eventet ägde rum den 25/9 på Cirkus i Stockholm under ledning av David Hellenius presenterade TV4 och C More flera nya programformat för hösten och våren 2020. 

Läs mer om alla programnyheter här: 

https://www.bonnierbroadcasting.com/senaste-nytt/pressmeddelanden-innehall/2019/tunn-is-hamilton-och-the-masked-singer--bara-nagra-av-nyheterna-pa-tv4-och-c-more/

 

Världssuccén The Masked singer kommer till Sverige och TV4

Underhållande sångnummer, spektakulära masker och hemlighetsmakeri på en nivå som aldrig tidigare skådats. Så kan tv-världens senaste succéformat The Masked...

Underhållande sångnummer, spektakulära masker och hemlighetsmakeri på en nivå som aldrig tidigare skådats. Så kan tv-världens senaste succéformat The Masked singer summeras. Nu kommer den helt unika och färgstarka tävlingen till TV4. David Hellenius leder storsatsningen.

- The Masked singer gör just nu ett segertåg över världen och att vi ska erbjuda våra tittare denna unika tv-upplevelse under 2020 känns väldigt spännande. Programmet har genererat såväl fina tittarsiffror som ett extremt stort engagemang hos publiken. Med David som programledare för detta extraordinära format vågar jag lova att vi kommer att bjuda våra tittare på högklassiga och makalösa tv-kvällar under nästa år, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4 och C More film och serier.

I det nya formatetThe Masked singer möts tolv välkända personer i en unik musikutmaning och engagerande gissningslek för hela familjen. Iklädda spektakulära masker och helkroppsdräkter tävlar de i en sångtävling under total anonymitet.

Rigoröst hemlighetsmakeri ser till att ingen, i vissa fall inte ens deras närmsta familj utan endast ett fåtal personer i produktionen, vet vem som gömmer sig bakom masken när tävlingen inleds.

Under programmet gång lever gissningsleken genom de kluriga ledtrådar som visas i olika förinspelade inslag. En erfaren och entusiastisk expertpanel sitter på plats i studion. Tillsammans med tittarna spekulerar de kring vem som döljer sig bakom masken och röstar på den de tycker stod för den bästa sånginsatsen. De hemliga deltagarna sjunger och tävlar i olika moment och i slutet av programmet måste den som lyckats minst bra ta av sig masken och avslöja vem de egentligen är. De andra deltagarna tar sig vidare till ännu en omgång tills bara en mask återstår att lyfta och vinnaren kan koras.

Programledare och guide för denna mystiska och musikaliska utmaning blir här i Sverige ingen mindre än David Hellenius.

- Att få leda detta nya och väldigt speciella program blir både roligt och utmanande. Hemlighetsmakeriet bakom vilka som sjunger är verkligen på en helt annan nivå. Inte ens jag kommer att veta vilka som gömmer sig bakom maskerna! säger David Hellenius.

I USA har The Masked singer blivit en enorm publiksuccé. Programmet, som är koreanskt från början, har gjorts i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Holland, Australien och många fler länder och i USA startar den andra säsongen i dag, den 25 september. 

Masked singer visas i nio avsnitt och har premiär under 2020 på TV4, TV4 Play och C More.

Text-tv data upphör

Från och med den 17 september 2019 upphör text-tv data för TV4.

Från och med den 17 september 2019 upphör text-tv data för TV4.

Det innebär att du som användare inte längre kommer kunna ta del av tablåinformation samt information från Svenska Spel och ATG via text-tv på TV4. Anledningen är att TV4 övergått till ett modernare text-tv-system där textning nu kan erbjudas på fler plattformar än linjär TV. Det nya systemet har dock inte möjlighet att hantera den typen av data som krävs för tablåer samt information från Svenska Spel och ATG.

Funktionerna för textning upphör därmed inte i samband med detta utan hittas liksom tidigare på sidan 199. 

Vid frågor kan du kontakta TV4:s tittarservice på tittarservice@tv4.se.

Ta med Ernst på semestern!

Nu kan du äntligen se TV4 Play utomlands. Från och med midsommar fungerar tjänsten inom hela EU och Norge.

Nu kan du äntligen se TV4 Play utomlands. Från och med midsommar fungerar tjänsten inom hela EU och Norge.

Ska du åka utomlands? Ta med dig Sveriges bästa tv-upplevelser på resan! TV4 Play omfattas av EU:s förordning om portabilitet, vilket innebär att du från och med midsommar 2019 kan streama dina favoritprogram från TV4 inom hela EU samt Norge.

Vad krävs för att mitt TV4 Play ska fungera utomlands?

Du måste vara folkbokförd i Sverige. Enligt EU:s regler måste vi verifiera din hemmedlemsstat, det vill säga det EU-land där du stadigvarande bor. Det kan vi göra genom att du kopplar ditt gratiskonto på TV4 Play till ditt personnummer.

Läs mer här!

Visa fler