Det bästa från TV4 Play

Senaste från TV4

Seriehöst - Frossa i hyllade serier helt gratis på TV4 Play

Sci-Fi-drama med Sean Penn i The First, ruggiga brittiska thrillers och den mysiga australiensiska dramakomedin Five Bedrooms är bara några av höjdpunkterna du...

Sci-Fi-drama med Sean Penn i The First, ruggiga brittiska thrillers och den mysiga australiensiska dramakomedin Five Bedrooms är bara några av höjdpunkterna du har att se fram emot när TV4 Play har bullat upp med förstklassiga serier för höstmörkret.

TV4 Play fortsätter att storsatsa på kritikerhyllade serier. I höst kan du bland annat se fram emot att få se när Sean Penn ger sig ut i rymden för att bli den första människan på mars i Sci-Fi-serien The first, ruggiga brittiska thrillerserier som The Victim och Blood, samt hur det går när fem nyfunna vänner under en blöt kväll köper ett hus tillsammans i den australiensiska dramakomedin Five Bedrooms.

Förgyll hösten med den andra säsongen av hyllade Keeping Faith där advokaten Faith Howells, spelad av Eva Myles, dras in i ett nytt mysterium. Eller med den australiensiska dramaserien Mystery Road som är en fortsättning på den populära filmen med samma namn från 2014. Såklart ser du också den efterlängtade sjätte säsongen av älskade Solsidan

Det här är Seriehöst på TV4 Play

The Victim
Brittisk dramathrillerserie från 2019. 15 år efter att hennes son blivit mördad är Anna huvudperson i ett relaterat rättsfall i Edinburghs högsta domstol. Utredaren Steven Grover är övertygad om att hon har ödelagt en oskyldig mans liv, men håller hans bevisning hela vägen?
Se The Victim i TV4 Play.

Blood
Brittisk psykologisk thrillerserie om en kvinna som återvänder till sin hemby på den irländska landsbygden efter att hennes mor hastigt avlidit under mystiska omständigheter. Huvudkaraktären Cat får snabbt känslan av att det är nåt som inte stämmer med moderns död och hon börjar misstänka att hennes egna far har något med dödsfallet att göra.
Se Blood i TV4 Play.

Mystery Road
Australiensisk dramaserie om polisen Jay Swan och hans kollega Emma James som blir tilldelad ett fall där två ungdomar har försvunnit från en småstad mitt ute i obygden. Ett jobb - och en stad - som visar sig var betydligt mer komplicerade än vad de först trodde. Serien är en fortsättning på den populära filmen med samma namn från 2014.
Se Mystery Road på TV4 Play.

The First
Amerikansk dramaserie i åtta delar. Laz Ingram får det ärofyllda uppdraget att leda den första bemannade rymdfärden till Mars. Det som till en början ser ut att bli en av de mest banbrytande prestationerna i mänsklig historia får en ödesdiger start. Samtidigt spökar besättningens förflutna och de måste ta ställning till hur mycket de är beredda att offra för vad de tror på. En välsmord sci-fi-serie med Sean Penn och Natascha McElhone.
Se The First på TV4 Play.

MotherFatherSon
Den frånskilda mediemogulen Max (Richard Gere) har höga förväntningar på sin son och enda arvinge Caden. Men när Caden bryter ihop förändras spelplanen för den splittrade familjen, och när Caden inte längre är att räkna med hotar mörka hemligheter att förgöra allt som Max byggt upp.
Premiär på TV4 Play den 19 oktober.

Solsidan, säsong 6
Säsong sex utspelar sig 1,5 år efter långfilmen och består av tio avsnitt. Mickan hemsöks av en gammal mobbare som är nyinflyttad i kvarteret och Fredde inser att det finns mer i livet än pengar. Alex får ta större ansvar för vardagssysslorna när Anna säkrar ett långfilmskontrakt med inspelning i Ungern. Viktor går sista året i högstadiet och får sin första riktiga flickvän, den sköra Lovisa.
Premiär på TV4 Play den 20 oktober.

Bad Mothers
Australiensisk dramaserie från 2019. Dramatik, hjärtesorg och glädje. Följ fem kvinnor som kämpar med få ihop en vardag med barn, karriär och problematiska relationer. När Sarahs man är otrogen vänds livet upp och ner men stöd kommer från oväntat håll. Samtidigt sker i ett mord i området och jakten på den skyldige är igång.
Premiär den 28 oktober på TV4 Play.

Keeping Faith, säsong 2
Säsong två tar vid 18 månader efter Evans försvinnande. Advokaten Faith dras in i ett nytt mysterium när hon väljer att försvara den lokala bonden Madlen som anklagas för mord på sin make. Madlens rättegång, hotet om Evans återkomst och Faiths motstridiga känslor för Steve leder fram till ett riskabelt beslut där Faith sätter sina barn, sin karriär och sitt liv på spel i jakten på sanningen.
Premiär på TV4 Play den 4 november.

Five Bedrooms
Five Bedrooms är en australiensisk dramakomediserie som tar sin början på en bröllopsfest. Ainsley, Harry, Liz, Benand och Lachlan hamnar vid samma bord, singlarnas bord. De har aldrig träffats och delar varken ålder eller intressen, men alla fem har tröttnat på att vara ensamma. Flera flaskor champagne senare har de nyfunna vännerna bestämt sig för att köpa ett hus tillsammans.
Premiär på TV4 Play den 4 november.

Departure
Världen häpnar när ett passagerarplan plötsligt försvinner under en till synes helt vanlig flygning över Atlanten. Den begåvade utredaren Kendra Malley kämpar mot klockan för att hitta planet och rädda eventuella överlevare, samtidigt som politiska intressen komplicerar situationen. "Departure" är en kanadensisk dramathrillerserie i sex delar med Archie Panjabi och Christopher Plummer.
Premiär på TV4 Play den 11 november.

Cleaning up
Brittisk dramaserie som utforskar hur långt människan är villig att gå för att överleva. Den hårt arbetande mamman Sam älskar sina barn över allt annat. Men ett växande spelberoende har satt familjens framtid på spel. För att ta sig ur knipan väljer Sam att ge sig in på den lukrativa aktiemarken genom att sälja hemligstämplad information. Något som visar sig snabbt kan få stora konsekvenser.
Premiär på TV4 Play den 11 november.

Henrik Dorsin och Felix Herngren under TV4:s screening 2019.
Visa bildspel

David Hellenius avslöjar: Smygtitta på höstens tv-program i TV4 & C More

För första gången någonsin ger TV4 och C More nu möjligheten för alla att smygtitta på tv-nyheter från hösten 2019. På "Screeningen 2019" presenterades en...

För första gången någonsin ger TV4 och C More nu möjligheten för alla att smygtitta på tv-nyheter från hösten 2019.
På "Screeningen 2019" presenterades en storsatsning på högkvalitativt drama, djuplodande dokumentärer, sport på högsta nivå och härlig underhållning.

- Det känns fantastiskt att få presentera denna rikedom av innehåll som kommer att kunna samla Sverige i höst och under nästa år. Det är en otrolig bredd med helt nya titlar och våra mest folkkära program till spetsiga dokumentärer, högkvalitativt drama och humor, säger Åsa Sjöberg, innehållsdirektör på TV4 och C More.

Robert Gustafsson och Johan Glans berättar om nya familjeserien "Ture Sventon".

Den så kallade "Screeningen" finns i TV4 Play och C More under namnet ”Smygtitt: Hösten på TV4 och C More”. Det bjuds på skratt, smygtittar och bloopers när David Hellenius tillsammans med folkkära profiler presenterar höstens utbud från TV4 och C More. Bland gästerna finns Leif GW Persson, Mia Skäringer, Felix Herngren, Henrik Dorsin, Janne Andersson, Lena Endre, Bianca Kronlöf, Petter, Miss Li och Kjell Bergqvist.

Se hela programmet här:

TV4 Play:
https://www.tv4play.se/program/smygtitt-hösten-på-tv4-och-c-more/12501093

C More:
https://www.cmore.se/film/12501093-smygtitt-hosten-pa-tv4-och-c-more


Lena Endre och Bianca Kronlöf om nya serien Tunn is.

Förbundskapten Janne Andersson intervjuas av David Hellenius om EM 2020.

Eventet ägde rum den 25/9 på Cirkus i Stockholm under ledning av David Hellenius presenterade TV4 och C More flera nya programformat för hösten och våren 2020. 

Läs mer om alla programnyheter här: 

https://www.bonnierbroadcasting.com/senaste-nytt/pressmeddelanden-innehall/2019/tunn-is-hamilton-och-the-masked-singer--bara-nagra-av-nyheterna-pa-tv4-och-c-more/

 

Världssuccén The Masked singer kommer till Sverige och TV4

Underhållande sångnummer, spektakulära masker och hemlighetsmakeri på en nivå som aldrig tidigare skådats. Så kan tv-världens senaste succéformat The Masked...

Underhållande sångnummer, spektakulära masker och hemlighetsmakeri på en nivå som aldrig tidigare skådats. Så kan tv-världens senaste succéformat The Masked singer summeras. Nu kommer den helt unika och färgstarka tävlingen till TV4. David Hellenius leder storsatsningen.

- The Masked singer gör just nu ett segertåg över världen och att vi ska erbjuda våra tittare denna unika tv-upplevelse under 2020 känns väldigt spännande. Programmet har genererat såväl fina tittarsiffror som ett extremt stort engagemang hos publiken. Med David som programledare för detta extraordinära format vågar jag lova att vi kommer att bjuda våra tittare på högklassiga och makalösa tv-kvällar under nästa år, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4 och C More film och serier.

I det nya formatetThe Masked singer möts tolv välkända personer i en unik musikutmaning och engagerande gissningslek för hela familjen. Iklädda spektakulära masker och helkroppsdräkter tävlar de i en sångtävling under total anonymitet.

Rigoröst hemlighetsmakeri ser till att ingen, i vissa fall inte ens deras närmsta familj utan endast ett fåtal personer i produktionen, vet vem som gömmer sig bakom masken när tävlingen inleds.

Under programmet gång lever gissningsleken genom de kluriga ledtrådar som visas i olika förinspelade inslag. En erfaren och entusiastisk expertpanel sitter på plats i studion. Tillsammans med tittarna spekulerar de kring vem som döljer sig bakom masken och röstar på den de tycker stod för den bästa sånginsatsen. De hemliga deltagarna sjunger och tävlar i olika moment och i slutet av programmet måste den som lyckats minst bra ta av sig masken och avslöja vem de egentligen är. De andra deltagarna tar sig vidare till ännu en omgång tills bara en mask återstår att lyfta och vinnaren kan koras.

Programledare och guide för denna mystiska och musikaliska utmaning blir här i Sverige ingen mindre än David Hellenius.

- Att få leda detta nya och väldigt speciella program blir både roligt och utmanande. Hemlighetsmakeriet bakom vilka som sjunger är verkligen på en helt annan nivå. Inte ens jag kommer att veta vilka som gömmer sig bakom maskerna! säger David Hellenius.

I USA har The Masked singer blivit en enorm publiksuccé. Programmet, som är koreanskt från början, har gjorts i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Holland, Australien och många fler länder och i USA startar den andra säsongen i dag, den 25 september. 

Masked singer visas i nio avsnitt och har premiär under 2020 på TV4, TV4 Play och C More.

Text-tv data upphör

Från och med den 17 september 2019 upphör text-tv data för TV4.

Från och med den 17 september 2019 upphör text-tv data för TV4.

Det innebär att du som användare inte längre kommer kunna ta del av tablåinformation samt information från Svenska Spel och ATG via text-tv på TV4. Anledningen är att TV4 övergått till ett modernare text-tv-system där textning nu kan erbjudas på fler plattformar än linjär TV. Det nya systemet har dock inte möjlighet att hantera den typen av data som krävs för tablåer samt information från Svenska Spel och ATG.

Funktionerna för textning upphör därmed inte i samband med detta utan hittas liksom tidigare på sidan 199. 

Vid frågor kan du kontakta TV4:s tittarservice på tittarservice@tv4.se.

Ta med Ernst på semestern!

Nu kan du äntligen se TV4 Play utomlands. Från och med midsommar fungerar tjänsten inom hela EU och Norge.

Nu kan du äntligen se TV4 Play utomlands. Från och med midsommar fungerar tjänsten inom hela EU och Norge.

Ska du åka utomlands? Ta med dig Sveriges bästa tv-upplevelser på resan! TV4 Play omfattas av EU:s förordning om portabilitet, vilket innebär att du från och med midsommar 2019 kan streama dina favoritprogram från TV4 inom hela EU samt Norge.

Vad krävs för att mitt TV4 Play ska fungera utomlands?

Du måste vara folkbokförd i Sverige. Enligt EU:s regler måste vi verifiera din hemmedlemsstat, det vill säga det EU-land där du stadigvarande bor. Det kan vi göra genom att du kopplar ditt gratiskonto på TV4 Play till ditt personnummer.

Läs mer här!

Per Gessle i "En vacker kväll".
Visa bildspel

Hyllad Gessle-konsert i TV4 och Sjuan 2019

I sommar åker Per Gessle och Gyllene Tider ut på sin sista turné. Som en lyxig aptitretare visar TV4 nu en hel konsert med Per Gessle – En Vacker Kväll. Från...

I sommar åker Per Gessle och Gyllene Tider ut på sin sista turné. Som en lyxig aptitretare visar TV4 nu en hel konsert med Per Gessle – En Vacker Kväll. Från Brottet i Halmstad bjuder Per och hans band på låtar från hela karriären.

- ”En vacker kväll” är en mycket speciell turné för mig. Det var första gången jag spelade låtar både från mina soloplattor, från Roxette och från Gyllene Tider. Jag har alltid försökt hålla isär dessa projekt tidigare. Nu ville jag gräva i min egen kompletta låtskatt, säger Per Gessle till TV4.

Per Gessles hyllade konsert ”En vacker kväll” visas i TV4 på annandag påsk klockan 22:30 i TV4 och den 4 juli i Sjuan. Gyllene-låtar blandas med Roxette-hits och Pers solosuccéer som t.ex. It must have been love, Gå & fiska, Kung av sand, The look och Här kommer alla känslorna. Lars Winnerbäck gäster och sjunger duett med Per Gessle.

Året innan En vacker kväll-turnén var Gessle i Nashville för att spela in nytt material.
- Jag spelade in nytt material och detta gjorde att jag skaffade mig ett band som drog åt country-hållet. Jag hade helt plötsligt fiol, pedal steel gitarr, mandolin och fem sångare tillhands. En härlig utmaning som resulterade i en varierad konsert med både akustiska moment, pigg pop och sommarhits, fortsätter Per.

Konserten visas annandag påsk klockan 22:30 i TV4, TV4 Play och C MoreEn repris av konserten visas också i Sjuan den 4 juli 21:00.

Se ett klipp från konserten här nedan.

Våra programledare utsatta för falska annonser

Problemet med falska annonser och artiklar på nätet, där våra kända programledare och nyhetsankare utnyttjas, har ökat kraftigt den senaste tiden. Annonserna...

Problemet med falska annonser och artiklar på nätet, där våra kända programledare och nyhetsankare utnyttjas, har ökat kraftigt den senaste tiden. Annonserna handlar för närvarande ofta om skönhetsprodukter och annat hälsorelaterat.

Annonserna sprids ofta tillsammans med texter utformade som artiklar där profilerna till exempel påstås riskera uppsägning med anledning av sitt engagemang i den annonserade produkten. Texterna kan se lite olika ut.

Detta strider mot lag och kan även vara brottsligt. Våra programledare och nyhetsankare medverkar inte i reklam. Utgå ifrån att alla de här nätannonserna är falska. Vi ser allvarligt på bluffannonserna som utnyttjar våra profiler och lurar människor till köp. Vi polisanmäler fortlöpande.

Christer Sjögren rörd till tårar av Linneas kyrkosång

Linnea Henriksson överraskar Så mycket bättre-gänget genom att framföra Christer Sjögrens "Den stora dagen" i en närliggande kyrka. Det blir en känslosam...

Linnea Henriksson överraskar Så mycket bättre-gänget genom att framföra Christer Sjögrens "Den stora dagen" i en närliggande kyrka. Det blir en känslosam stund, inte minst för Christer själv.

I lördagens avsnitt av Så mycket bättre var det dags för artisterna att tolka Christer Sjögrens låtskatt. Linnea Henriksson väljer att frångå traditionen genom att framföra den sorgliga balladen "Den stora dagen" i en närliggande kyrka istället för ladan. 

– Vi försöker förnya oss lite och hitta på överraskningar för tittarna och även artisterna själva. Det har var en idé som föddes när Linnea arrangerat låten och vi visste hur det skulle låta. Då var det nån som tyckte att det här borde man göras i någon större miljö, så det skulle bli häftigt, säger Martin Nygren, exekutiv producent för ”Så mycket bättre”.

Artisterna blir mycket berörda av Linneas tolkning och Christer Sjögren har svårt att hålla tårarna borta. 

– Den var fantastiskt. Det är en dag jag aldrig kommer att glömma, säger Christer Sjögren.

Så sänder TV4 från 70th Emmy® Awards

För 70:e året i rad är det dags för den internationella galan Emmy® Awards att prisa framstående insatser i tv-branschen under det gångna året.

För 70:e året i rad är det dags för den internationella galan Emmy® Awards att prisa framstående insatser i tv-branschen under det gångna året.

Under natten mot tisdagen den 18 september, närmare bestämt 01:30 så sänder TV4 Play direkt från pre showen för att sedan 02:00 följa galan hela natten.

Emmygalan leds av komikerna Colin Jost och Michael Che, kända från tv-showen Saturday Night Live. Pris för exempelvis Bästa dramaserie, Bästa TV-film, Bästa regi av en komediserie och många, många fler kommer att delas ut av välkända ansikten i branschen.

Svårt att hålla dig vaken hela natten? Galan kommer såklart gå att se i efterhand på TV4 Play

Ladda upp med trailern!

Nominera dina favoriter till Kristallen 2018!

Här kan du nominera dina favoriter från TV4 i kategorierna Årets kvinnliga programledare, Årets manliga programledare och Årets program. Röstningen avslutas 12...

Här kan du nominera dina favoriter från TV4 i kategorierna Årets kvinnliga programledare, Årets manliga programledare och Årets program. Röstningen avslutas 12 augusti 24.00.

Visa fler