Det bästa från TV4 Play

Senaste från TV4

Träffa ditt livs kärlek på ett helt nytt sätt - Kärleken checkar in

Har du tröttnat på flyktigt svajpande i dejtingappar? I höst kommer dejtingprogrammet Kärleken checkar in där singlar får tid att finna äkta kärlek. Nu letar...

Har du tröttnat på flyktigt svajpande i dejtingappar? I höst kommer dejtingprogrammet Kärleken checkar in där singlar får tid att finna äkta kärlek. Nu letar TV4 efter kärlekslängtande singlar i alla åldrar som vill träffa en partner på ett helt nytt sätt. Varje potentiellt par tillbringar minst 24 timmar tillsammans i ett kameraövervakat hus och tittarna kan följa deras resa.

"Kärleken checkar in" är ett experiment i kärlekens tecken – kan man hitta den rätta om man ger personen man möter... tid? 

Noggrant ihopmatchade singlar får spendera några dygn tillsammans, bara de två och utan en omvärld som stör, för att se om äkta kärlek kan uppstå. Det enda som styr är det som alla längtar efter - kärlek. 

Ta chansen att träffa någon för just dig, oavsett hur gammal du är och vem just du faller för.

Ansök här till ett helt nytt, varmt och spännande dejtingprogram där alla är välkomna!

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Sök till ditt livs utmaning - ny serie på TV4

Är du redo för ditt livs utmaning? TV4 söker nu deltagare till en ny programserie. Vi är på jakt efter 12 män och kvinnor som tror sig vara redo för det...

Är du redo för ditt livs utmaning? TV4 söker nu deltagare till en ny programserie. Vi är på jakt efter 12 män och kvinnor som tror sig vara redo för det tuffaste provet hittills i svensk TV.

I denna nya opolerade och råa realityserie vaskar Sveriges hårdaste elitsoldater fram de bästa av de bästa. 

Du kommer under 8 dygn ställas öga mot öga med dina rädslor och dina svagheter och pushas till din absoluta fysiska och psykiska gräns. 

Tester och utmaningar är inspirerade av de militära uttagningsprov som genomförs av bl.a. Amerikanska Navy Seals och Brittiska SAS och kommer att ledas av svenska f.d. operatörer från SOG - Särskilda operationsgruppen, som är den svenska militärens yttersta spjutspets. Vi söker dig som tar ett steg framåt när andra väljer att kliva bakåt.

Sök nu! 

https://shortaudition.net/militarttavlingsprogram


Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

 

TV4 värvar Lotta Lundgren och Erik Haag

TV4 knyter den hyllade programledarduon Lotta Lundgren och Erik Haag till kanalen. Publikframgångarna har avlöst varandra under deras tid på SVT, och när...

TV4 knyter den hyllade programledarduon Lotta Lundgren och Erik Haag till kanalen. Publikframgångarna har avlöst varandra under deras tid på SVT, och när inspelningarna tillsammans med TV4 nu startar handlar det om en helt ny programsatsning som inte liknar något duon har gjort tidigare. ”När TV4 hörde av sig föll alla bitar på plats”, säger Lotta Lundgren om det nya samarbetet.

Inspelningarna av den nya programserien startar redan i sommar och blir därmed också startskottet för programledarnas nya samarbete med kanalen. 

– Som kreatör måste man förnya sig då och då, och när TV4 hörde av sig föll alla bitar på plats. Fyran är en dynamisk och expansiv tv-kanal och jag tror att det här kan bli väldigt bra. Det är kul att byta jobb, jag har alltid gillat det och tror att det är viktigt att försätta sig i nya situationer och sammanhang lite då och då, säger Lotta Lundgren.

– Alla på TV4 är jättegulliga och det är så kul att få höra om deras planer för oss. Inspelningarna av vårt första program tillsammans startar i sommar, och det ska bli spännande att få komma igång med ett program som skiljer sig från allt vi gjort tidigare, säger Erik Haag.

TV4 ser programledarnas unika förmåga att skapa lärorik tv-underhållning som ett starkt tillskott till kanalen.

– Erik och Lotta är två av Sveriges mest älskade och uppskattade programledare, och det är fantastiskt att få välkomna dessa proffs till TV4-världen. Jag är övertygad om att de kommer tillföra mycket till TV4 med deras skarpa sinne för tv-makeri och härliga humor. De har en unik förmåga att på ett underhållande sätt alltid lära oss något nytt, säger Fredrik Arefalk, kanaldirektör TV4.

Med anledning av förändringen i Talang

TV4 tar tydlig ställning mot rasism, och för alla människors lika värde. Vi är för demokrati och yttrandefrihet. Det är självklart. 

Det är dock inte självklart att människor som uttrycker saker som strider mot TV4:s värderingar alltid ska bojkottas, sparkas eller göras arbetslösa. 

Vi har också en hög toleranströskel när det gäller vad som sägs i debatten i våra program. Här har vi också ett utgivaransvar som vi tar ansvar för. 

Medarbetares privata uttalande i egna kanaler måste de hantera själva. Det är inte vår sak att recensera dem. Men de kan givetvis få konsekvenser. 

I det här fallet ser vi inte att Alexander Bard kan fortsätta i Talangs jury.

Mia Lindqvist, programchef TV4

TV4-fiera dina videomöten

Byt bakgrund till något med lite mer TV4-känsla! Vi guidar hur du byter till en roligare bakgrund i Teams och Zoom.

Byt bakgrund till något med lite mer TV4-känsla! Vi guidar hur du byter till en roligare bakgrund i Teams och Zoom.

I dessa tider befinner man sig i videomöten nästan hela dagarna, så varför inte då göra det med stil? Man kan t.ex. göra som Malin Stenbäck och sända från Big Brother-huset. Eller varför inte ta plats på Globenscenen under Idol-finalen? 

Så byter du bakgrundsbild i Microsoft Teams

Instruktioner
OBS! Om du inte besitter så mycket teknisk kunskap, be gärna en kollega eller vän om hjälp. Ett av stegen är småkomplicerat.

· Spara ner de bilderna du vill ha på datorn (högerklicka > Spara bild som...)

· Högerklicka på startmenyn (längst ner till vänster) och välj Kör/Run

· Klistra in följande text ”%APPDATA%\Microsoft\Teams\Backgrounds\Uploads” utan ”

· Tryck på OK så öppnas en helt tom mapp, där lägger du in bilderna du laddade ner

· Klart! Nästa gång du är inne i ett Teams-samtal klickar du på de tre prickarna och väljer Visa bakgrundseffekter, längst ner borde du nu hitta dina nya bilder!
Byta bakgrund i Teams Guide

Så byter du bakgrundsbild i Zoom

Instruktioner hittar du här: support.zoom.us


Ladda ned bilderna

Klicka på de bilderna du gillar och välj "Spara bild som" för att ladda ned till din dator. Big Brother Big Brother sovrum Idol Idol i publik TV4-huset Talang-juryn Robinson Nyhetsmorgon Farmen

Publicistisk vision TV4 Media

TV4 Media är ett fritt massmediebolag som ägs av Telia Company med publicistiska verksamheter i Norden och Baltikum. TV4 Media står fritt och obundet från den egna ägaren, staten, politiska partier, organisationer, och ekonomiska sfärer. Vi har ingen ledarsida eller politisk färg. 

TV4 Media värnar yttrandefrihet, pressfrihet och informationsfrihet. Innehållet som publiceras bedöms och värderas av redaktörer, producenter och ytterst av ansvarig utgivare. Vi värnar en bred och öppen debatt. Vår publicistik slår vakt om demokratin, alla människors lika värde och grundläggande fri- och rättigheter.

Vårt publicistiska arbete skyddas av yttrandefrihetsgrundlagar. Vi arbetar enligt de pressetiska reglerna och granskas av både lagstiftare och självsanerande system. 

Vi skyddar alltid våra källor. 


Läs mer:

Det här är TV4 och C More

TV4 samlar programinnehåll under Viveka Hansson

TV4 Media samlar ansvaret för program, nyheter och aktualitet under en programdirektör. Viveka Hansson blir ny chef för programavdelningen och får därmed det...

TV4 Media samlar ansvaret för program, nyheter och aktualitet under en programdirektör. Viveka Hansson blir ny chef för programavdelningen och får därmed det övergripande ansvaret för både allmän-tv och nyhetsproduktionen för i huvudsak TV4-kanalen.

Sedan en tid pågår arbetet med att sätta en ny organisation när TV4 blir ett nordiskt mediebolag. Det innebär en kraftsamling såväl internationellt som lokalt. Ett led i en rad olika förändringar som kommuniceras löpande berör programsidan.

- Genom att samla den lokala produktionen under Viveka, får vi ett koncentrerat fokus på den digitala förflyttningen för samtliga program och en samlad publicistisk linje, säger Åsa Sjöberg, innehållsdirektör TV4 Media.

Förändringen innebär också att de chefer som rapporterar till ”Programdirektör nyheter, samhälle och allmän-tv” får utökat ansvar.

Fredrick Malmberg blir programchef Nyheter med utgivaransvar för nyheter och Kalla fakta.

Johanna Thulin Bratten blir programchef Samhälle med utgivaransvar för Nyhetsmorgon, Malou efter tio och Efter fem.

Nuvarande programcheferna Susanna Badilla och Mia Lindqvist får ett ökat ansvar för samtliga program inom allmän-tv.

I Viveka Hanssons närmaste ledningsgrupp ingår också onlinechefen, Alexandra Forslund och creative director Sven Stojanovic, som nu kommer att jobba med ett mer övergripande strategiskt fokus mot samtliga innehållsproduktioner.

 -Jag ser oerhört mycket fram emot det här nya och spännande uppdraget. Jag har ett superteam med mig, med en samlad erfarenhet i världsklass, så det känns tryggt, säger Viveka Hansson.

-Vårt uppdrag är enkelt formulerat. Vi ska fortsätta leverera tv i världsklass – via alla plattformar. 

Till alla tittare

Till alla er runt om i landet som följer våra nyheter och program. Just nu gör vi allt på TV4 för att berätta vad som händer, behovet av information om den...

Till alla er runt om i landet som följer våra nyheter och program.

Just nu gör vi allt på TV4 för att berätta vad som händer, behovet av information om den kris vi är inne i tillsammans med resten av världen är enormt.

Ni är väldigt många som tittar. Vi ser en kraftig ökning, inte minst digitalt. TV4 samlar Sverige och det förtroendet ska vi förvalta varje dag.

Nyhetsmorgon sänder varje dag. Malou efter tio tar vid.

Från morgon till sen kväll sänder TV4Nyheterna direkt för TV4 Play när det är relevant, och det är det ofta. Presskonferenser sänds ofta även linjärt.

Efter fem har befäst sin position som ett starkt nyhetsformat i TV4. Kvällsändningarna summerar dagen kl 19 och 22.

Runt om i landet finns våra riksreportrar, som bidrar till alla program.

Tittarservice är ett stort stöd för våra redaktioner när det gäller att besvara den stora mängd frågor som hela tiden strömmar in till oss genom mejl eller sociala medier.

Det behovet har vi också mött genom extrainsatta program: Dina frågor om Corona.

Våra redaktioner jobbar under helt nya förutsättningar, som så många andra. Rutiner och nya regler förändrar vi hela tiden, i takt med utvecklingen.

Just nu gäller att alla som kan jobbar hemifrån. Men långt ifrån alla i en tv-produktion kan det. Genom hemarbete är det glesare i tv-huset och vi sprider ut medarbetare där det går.

Som alla andra tvättar vi händerna, och det städas extra i lokalerna.

För att medarbetare och gäster över 70, som ju bör hålla sig undan, fortfarande ska kunna delta i programmen försöker vi hitta lösningar för medverkan från distans. Intervjuar vi äldre eller andra utomhus har vi extrainköpta långa mic-stavar för säkert avstånd.

Gäster i studion sitter inte längre nära varandra eller programledare.

Våra sportnyheter är kortade, då väldigt många sportevenemang ställts in runt om i världen. Medarbetare från sporten stöttar nu nyhetsredaktionerna.

Vi står nu troligen inför ett läge som kommer att bli värre i vårt land. Vi kommer att behöva fortsätta anpassa vår verksamhet och göra nya prioriteringar. Men vi fortsätter att ge er all den information och analys vi kan.

Vår nyhetsverksamhet står stark.

Vi är tacksamma för all er respons, kommentarer och frågor. De gör oss bättre.

Viveka Hansson,
Programdirektör nyheter och samhälle

Visselblåsning

TV4 Media har en visselblåsartjänst där alla medarbetare, både anställda, konsulter och medarbetare hos de produktionsbolag som producerar vårt innehåll, kan...

TV4 Media har en visselblåsartjänst där alla medarbetare, både anställda, konsulter och medarbetare hos de produktionsbolag som producerar vårt innehåll, kan anmäla allvarliga oegentligheter. Tjänsten hanteras av en oberoende aktör och den som anmäler kan vara anonym.

Ingen medarbetare som jobbar med våra produkter, tjänster och vårt innehåll ska behöva känna sig utsatt eller trakasserad. Vår trovärdighet, omsorgen om våra medarbetare och hur vi agerar utgör en av vår mest värdefulla tillgångar. Vi är därför måna om att oegentligheter som allvarligt kan skada medarbetare eller verksamheten uppmärksammas och utreds så tidigt som möjligt.

Om det trots vårt arbete med arbetsmiljö och etik händer att lagar och regler bryts ska du som jobbar i våra produktioner i första hand rapportera det till din närmaste chef eller annan chef inom organisationen som du har förtroende för.

Det finns tillfällen där det inte är möjligt. Av den anledningen har TV4 Media en visselblåsartjänst som kan användas för att uppmärksamma allvarliga fall av oegentligheter som strider mot lagar, etik, moral eller den code of conduct som gäller på våra produktioner. Genom den tjänsten kan medarbetare och samarbetspartners lämna information och samtidigt vara garanterade total anonymitet. Alla anmälningar tas emot och utreds.

Vad kan anmälas?

Datainspektionen och Dataskyddslagen reglerar vad och vilken information som får lämnas och hanteras via en visselblåsartjänst.

Exempel på saker som kan anmälas via systemet är mycket allvarliga former av diskriminering och trakasserier, stora brister i säkerheten på arbetsplatsen, misstanke om ekonomisk brottslighet, korruption, intressekonflikt, utpressning, missförhållanden gällande hållbarhetsfrågor eller andra allvarliga oegentligheter som rör företagets vitala intressen eller enskildas liv och hälsa, såsom allvarliga miljöbrott. 

Du behöver inte ha bevis för din misstanke men det är viktigt att alla anmälningar sker i god tro och enligt de här riktlinjerna.

Så gör du en anmälan

Här kan du göra en anmälan

Du måste ange en särskild kod när du loggar in i tjänsten, så att mottagaren vet vilket företag du vill anmäla. Företagskoden för TV4 Media är pdb146

Förbered detaljerna i din anmälan innan du loggar in, så att du har dem lätt till hands. Var tydlig med om du arbetar på TV4 Media eller i en extern produktion.

Du behöver inte ange vem du är eller några kontaktuppgifter. Väljer du att vara anonym är det enda sättet att få svar att logga in på tjänsten igen med den kod du får från systemet när du skickar in ditt ärende. Så tänk på att spara koden.

Oberoende aktör tar hand om visslingen

TV4 Media använder en extern leverantör för rapporteringssystemet, säkerhetsföretaget 2Secure. Det gör det möjligt att vara helt anonym vid en anmälan.

Andra ärenden och klagomål

Är du tittare eller användare av våra tjänster och har frågor, åsikter eller klagomål, kontakta tittarservice, som gärna besvarar dina frågor.

Du kan inte använda visselblåssystemet för den typen av ärenden. Sådana anmälningar hanteras eller besvaras inte i den tjänsten.

 

Robbie Williams julkonsert till TV4

Nu är det strax jul! På onsdagkvällen visar Sjuan/TV4 Play Robbie Williams julkonsert från den hyllade julskivan.

Nu är det strax jul! På onsdagkvällen visar Sjuan/TV4 Play Robbie Williams julkonsert från den hyllade julskivan.

- Det är självklart kul att Robbie vill göra detta samarbete med TV4. Jag vågar lova att den magiska julstämning som vi upplevde under inspelningarna i London kommer sprida sig hela vägen ut i tv-sofforna, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Konserten visas på onsdag 21:00 i Sjuan med repris dagen efter. I TV4 visas konserten på lördag.

Se konserten på Play eller reklamfritt på C More.

Visa fler