2016 var året som TV4 Play visade succésiffror i ökat användande och hade modet att lansera inloggningskrav med resultat på över 2 600 000 skapade konton på mindre än ett år.

”När TV4 förra våren meddelade att det från och med nu skulle bli inloggningskrav för alla på TV4 Play höjde många på ögonbrynen. Men TV4 visste vad de gjorde – nu kunde de plocka in funktionalitet i sin tjänst som tidigare bara abonnemangstjänster kunnat erbjuda. Två miljoner registrerade konton senare använder svenskarna TV4 Play mer än någonsin. En vågad satsning som slog väl ut!”

– Jag är stolt över vad vi åstadkommit och inte minst är det här ett starkt erkännande till alla de som dagligen jobbar för att göra TV4 Play lite bättre, säger Mathias Berg, COO TV4.

Stort fokus har under året legat på kvalitetshöjande aktiviteter och tekniska stabilitetsförbättringar, vilket användarna märkt av i form av förbättrad videokvalitet, minskad buffring, och stabilare uppspelning. Nu sätts fokus på att göra TV4 Play till en mer personlig upplevelse.

– Vi ser oerhört mycket fram emot att överraska både användare och branschen med vad vi har i pipeline för det kommande året, säger Mathias Berg.

Registrera dig här och bli en del av TV4-familjen!