Fredag:

TV4 FILM 19:30

AUSTIN POWERS - HEMLIG INTERNATIONELL AGENT
.

Amerikansk komedi från 1997. Austin Powers är hemlig agent och ska ännu en gång kämpa mot sin ärkerival Dr Evil Austin som varit nedfrusen sedan 60-talet vaknar upp och blir varse att Dr Evil har stora planer för att lyckas ta kontroll över hela världen. Dr Evil skyr inga medel för att nå sitt mål. För att stoppa honom tar Austin hjälp av den sexiga Vanessa Kensington. Men han upptäcker att inget är sig likt. Det som på 60-talet kallades fri sex, och som han uppskattat så mycket, verkar inte existera längre.

TV4 20.00
JOHNNY ENGLISH
.

När den brittiska regeringen misstänker att någon planerar att stjäla kungafamiljens kronjuveler får agenten Johnny English i uppdrag att vakta dem. English har de bästa avsikterna men han lyckas hela tiden göra saker och ting värre när han försöker rädda sitt land från att hamna i händerna på den franske magnaten Pascal Suavage.

Lördag:

TV4 Plus 20.05
SNUTEN I HOLLYWOOD III
.

Amerikansk actionkomedi från 1994. Axel Foley är tillbaka och den här gången försöker han lösa mordet på sin chef. Spåren leder honom till en populär nöjespark i Los Angeles och Axel återförenas med sin gamla Beverly Hills-kollega Billy Rosewood. Tillsammans med Billys nya partner, Jon Flint, försöker de tre göra allt i sin makt för att lösa mordet och gripa förövarna.

TV4 Plus 22:10
BECK - VITA NÄTTER
.

Martin Becks son Micke Sjögren blir stoppad av Becks poliskolleger. Han har fickorna fulla av amfetamin, men erbjuds samarbete istället för rapport. Micke accepterar.

Det hela slutar dock mycket olyckligt då polisen använder Micke som lockbete för att få fast hans uppdragsgivare. Micke Sjögren skjuts till döds. Detta är upptakten till en komplicerad mordutredning, som inbegriper narkotika, barnprostitution och pedofili. Det är också upptakten till en personlig kris för Martin Beck.

TV4 Film 21:00
BREAKDOWN.

Amerikansk thriller från 1997. På väg från Boston till San Diego får Jeff och hans fru Amy motorstopp, mitt ute i ödemarken i Arizona. Amy får lift med en långtradare till närmsta kafé för att därifrån ringa efter hjälp. Jeff får igång motorn och beger sig efter Amy, men på kafét finns hon inte och Jeff förstår att något har hänt henne. Från 15 år.

Söndag:

TV4 Plus 19:05
SHREK .

Trollet Shrek lever ett stillsamt liv i ett träsk långt bort från människorna i kungadömet Duloc. Men när lord Farquaad, som härskar i Duloc beslutar att deportera alla sagofigurerna som finns i skogen tar de sin flykt till Shreks träsk.

Shrek vill ha sitt träsk i fred och bestämmer sig för att söka upp lord Farquaad och försöka övertala honom att ta tillbaka sagoväsena. Lord Farquaad går med på Shreks önskan, på ett villkor, att Shrek söker reda på den vackra prinsessan Fiona som Farquaad vill ta till brud.

Shrek accepterar villkoret och ger sig i väg på sitt sökande efter prinsessan tillsammans med sin nyvunna vän åsnan.

TV4 Film, 21:00
21 GRAMS.

I centrum för den här kronologiskt omkastade filmen är en trafikolycka med tragisk utgång. I olika sekvenser berättas vilka konsekvenser olyckan får för de inblandade och deras anhöriga.