Artiklar från november 2008

Här köper du adventsstjärnorna

Adventsstjärnor i Efter Tio

I TV4:s program, Efter Tio presenterade Therése Larsson, inredare på tidningen Allt i hemmet adventstjärnor som du kan smycka ditt hem med i jul.

Läs hela

Fet filmlördag 29/11

Val Kilmer, Bruce Willis, Michael Douglas och Glenn Close.

Lördagen den 29/11 rymmer massor av film i TV4 och syskonkanalerna.

Läs hela

Faddergalan - Världens flickor bjuder på artister i världsklass

Lycke Li, Per Gessle och Katie Melua till Faddergalan.

Josh Groban, Katie Melua, Per Gessle och Lykke Li är några av de som står på scenen på Faddergalan - Världens flickor. Dessutom, årets Idol-vinnare!

Läs hela

Historien om Kobratelefonen

Den första telefon som formpressats i ett enda stycke var Ericofonen, den så kallade kobran, formgiven av Ralph Lysell och Hugo Blomberg redan på fyrtiotalet. Kobran gjordes i flera färger och blev en sensation närden kom på 50-talet. Den har blivit en design- klassiker.

Ericofonen som den officiellt heter är designad av formgivaren Ralph Lysell. I folkets mun kallas Ericofonen för Kobratelefon på grund av sitt särpräglade utseende.

Läs hela

"Vilka sorter heltäckandemattor finns det?"

Heltäckningsmatta à 2000-tal? Jag tror jag har sett Lulu lägga modern heltäckningsmatta i något program. Vilka sorter finns? Har tänkt mig heltäckande på iskalla sovrumsgolv.

Camilla Joswall Wilhelmsson
Brottby

Läs hela

"Var hittar jag tapetmallar?"

Min dotter vill ha en fondvägg med ett målat motiv. Typ "jugendslingor" tror jag det kallas. Lite blommor och slingor åt olika håll. Finns det nån bra mall eller sida där man kan hitta dessa motiv?

Mvh linda

Läs hela

"Är det svårt att tapetsera garderober?"

Hejsan

Jag har två tråkiga garderober i hallen. De är vita. Kan jag tapetsera dem med någon häftig tapet? Är det svårt och vad behöver jag tänka på?
Mary
Göteborg

Läs hela

"Kan jag tapetsera min garderober med en fototapet?"

Hej!

Jag har precis köpt en lägenhet som jag funderar på att göra om en del i. I sovrummet vill jag gärna ha en fototapet men jag har lite svårt att få in den. Jag planerar att sätta garderober längs en hel vägg och funderar på om det går att tapetsera en fototapet på dessa garderober?

Brukar det bli snyggt eller blir det för mycket glipor som stör tror du? Jag ska försöka hitta garderober som inte ger så stora glipor men det kan kanske störa ändå?

Maria
Linköping

Läs hela

"Hur blir man inredare?"

Emma
Västergötland

Läs hela

"Måla klinkersgolv - går det?"

Går det att måla om ett klinkersgolv och med vad i så fall?

Kicki
Mantorp

Läs hela
Visa fler