Artiklar från maj 2008

"Jag ville göra typisk Lulu-stil"

Här är Lulu Carters lägenhet i Blipville.

Lulu Carter ser vi annars som inredare i Äntligen hemma. Nu tar hon steget in i den virtuella världen Blipville och inreder en av deras lägenheter.

Läs hela

"Varje skänkt krona räddar liv"

Annakarin Runestad.

TV4:s personaldirektör Annakarin Runestad utmanar idag alla företag i Sverige att vara med i Röda korsets och TV4:s insamlingskampanj ”Hjälp de överlevande” till förmån för de drabbade efter naturkatastroferna i Burma och Kina.
- TV4 skänker idag 100 000 kronor till insamlingen, säger hon.

Läs hela

Vad hände med Madeleine?

Madeleine McCann.

Den tredje maj 2007 försvann den då snart fyraåriga brittiska flickan Madeleine McCann från sina föräldrars hotellrum på en semesterort i Portugal.
Hon har fortfarande inte återfunnits.
I kväll visar TV4 en dokumentär om fallet Madeleine.

Läs hela

Bygg en flotte eller flytande badflotte

Sommar är bad och att dyka från flotte. Har du ingen så fixar du till en lättare än du anar. Vi bygger en flotte efter principen man tager vad man haver. Den här gången blir det 25-liters plastdunkar, en annan gång blir det kanske oljefat eller frigolit.

Läs hela

Sidan du sökte finns inte

Läs hela

Gör Martin Timells altan - del 2

Martin Timells byggde en altan i Äntligen hemma våren 2009. Det här är den andra delen i hans instruktion och altanbygget lider mot sitt slut. När trall och altanräcke är på plats är det bara att ta fram solstolarna, kanske med en filt över benen, och njuta av vårsolen.

Läs hela

Välj rätt maskeringstejp

Vad bör du tänka på för att klara av målandet och vad är amatörmålarens vanligaste fel?

Det är inte alltid så lätt att veta vilken maskeringstejp som ska användas var. För de är väldigt olika, inte bara till färgen. Karin Mannerstål vet vad färgerna står för och delar med sig så att ni slipper tejp som fastnat fast ni tog bort den nästan direkt.

Läs hela

Gör Martin Timells altan - del 1

På vårkanten när vädret blir varmare kan det vara tid för att fixa sommarens altan. Visst tar det tid men om du låter någon annan göra förarbetet så kan du ta vid när det är dags att sätta trall.

Läs hela