Artiklar från februari 2009

Guide till filmhelgen

Babel, Beck - Den japanska shungamålningen, Rambo 2.

Filmhelgen i TV4 och grannkanalerna bjuder på allt från Rambo till Oscarsbelönade Babel - plus en sprillans ny Beck-film.

Läs hela

Lasse Bengtsson leder TV4:s nya kriminalprogram Misstänkt

Lasse Bengtsson leder TV4:s nya kriminalmagasin Misstänkt.

Den 20 april är det premiär för TV4:s nya kriminalprogram Misstänkt. Programledaren Lasse Bengtsson bjuder varje vecka på en direktsänd halvtimme fylld av material från samhällets skuggsida.

Läs hela

Sy en tvättlapposaurius

Bebisen tycker att det skojigaste på gosedjuret är... tvättlappen! Så löp linan ut. Plundra kläderna på tvättmärken och sy en tvättlapposaurius.

Läs hela

Pyssla med barnen

Pyssel som gör både gammal som ung glad!

Hitta på något kul eller mysigt med barnen. Kolla in vår lista med pyssel för liten som stor.

Läs hela

Såld på hus: Deltagare Uppsala

De tävlande mäklarna i Uppsala är Åsa Karlsson och Jonas Berglund mot Pasha Sabouri och Johanna Lindbäck.

I det åttonde programmet av Såld på hus besöker Caroline och mäklarna Uppsala. Här kan du lära känna mäklarna i programmet lite mer.

Läs hela

Oskyldigt dömd är tillbaka med en ny säsong

Oskyldigt dömd.

I dag startar inspelningarna av Oskyldigt dömds andra säsong. Straffrättsprofessorn Markus Haglund, spelad av Mikael Persbrandt, och hans adepter som spelas av Helena af Sandeberg, Sofia Ledarp, Francisco Sobrado och Leonard Terfelt är tillbaka i TV4 hösten 2009.

Läs hela

Läs hela mäklarchatten

Mäklarna Pasha och Eva chattade med tittarna efter det sjunde programmet av Såld på hus.

Mäklarna Pasha Sabouri och Eva Lundqvist chattade med tittarna efter det sjunde programmet av Såld på hus. Läs hela chatten här.

Läs hela

Mäklarnas gissningar i Såld på hus program 7 från Dalarna

Mäklarna från Stockholm fick en tuff match när Dalarna bjöd på riktigt svårgissade objekt.

Dalarna bjöd mäklarna på en utmaning i sjunde programmet av Såld på hus. Här ser ni deras gissningar och priset som objekten faktiskt såldes för.

Läs hela

Så kaklar du om

Kaklet ovanför diskbänken i köket har stor betydelse för ett köks helhetsintryck. Om du känner att köket skulle behöva piffas upp kanske ett kakelbyte vore på sin plats. I såna fall har kan tipsen från Martin Timell vara till hjälp.

Läs hela

Bra (plan)lösningar för familjer

I dag är kärnfamiljer inte något självklart, därför är inte heller alla önskemål desamma när man köper eller bygger nytt. Vilka de populäraste planlösningarna är svarar mäklaren Eva Lundqvist på.

Vad vill de olika familjekonstellationerna ha när de letar hus? Vilka planlösningar är populärast? Eva Lundqvist från Mäklarringen berättar mer:
- Öppna planlösningar är inte alltid det rätta!

Läs hela
Visa fler