Artiklar från juli 2009

Bland kalksten och murgröna

Ernst hjälpte familjen Andersson på Gotland.

I det sjätte programmet av Sommar med Ernst fick vi följa med när Ernst slutförde sitt projekt hemma hos familjen Andersson på Gotland.

Läs hela

Här är helgens filmguide

Kirsten Dunst, Orlando Bloom, John Travolta och Kevin Costner och är några av stjärnorna i helgens filmbuffé i TV4-kanalerna.

Läs hela

Fars från Falkenberg: Bröllop och jäkelskap

Bröllop och jäkelskap tar vid i handlingen ett år efter Snålvatten och jäkelskap. Buskisen är skapad av Krister Claesson och med Stefan Gerhardsson i en av rollerna.

Läs hela

Gör ett soffbord med stenskiva

Detta bord bygger på en enkel och stabil grundstomme i trä som man sedan kan använda för att bära upp en bordsskiva, till exempel i sten eller betong. Alla mått i stommen är beroende av skivans storlek så det kan vara lite knepigt, men räknar man ut alla mått i förväg och följer bilderna noggrant skall det inte vara några problem.

Läs hela

Gör en enkel rullgardin

En rullgardin är ett enkelt sätt att hålla ljuset borta från sovrummet. Ernst Kirchsteiger kom på en egen design som är väldigt enkel att göra och passar alla fönster.

Läs hela

Se över fönster & dörrar

Gamla fönster kan hålla sig fina länge om man underhåller dem rätt.

Inför den kommande vintern kan det vara en bra idé att se över husets fönster och dörrar. Förhoppningsvis räcker en renovering och lite underhåll för att de skall klara sig flera år till, men även om det gått så långt att man behöver byta helt så är detta inga problem för hemmafixaren! Vi har samlat guider till hur du renoverar och byter ut fönster och dörrar.

Läs hela

Isdans i världsklass till Seals sånger

I denna amerikanska konståkningsshow från 2008 uppträder några av konståkningens största stjärnor till artisten Seals musik. Bland andra medverkar Brian Boitano, Todd Eldredge och Kristi Yamaguchi.

Läs hela

Buskis med Barnaskrik och jäkelskap

Annika Andersson, Mikael Riesebeck.

Matilda och Nils-Erik ska överlämna sin gård till svärdottern Rakel och sonen Lennart. Inget ska kunna gå fel men det blir inte riktigt som man har tänkt sig. I teaterföreställningen Barnaskrik och jäkelskap händer det mycket på vägen.

Läs hela

Här är helgens filmer

Sum of All Fears, Star Wars Episode I, Ghost.

Sugen på långfilm? TV4 och systerkanalerna TV4 Plus och TV400 erbjuder en hel del av den varan i helgen.

Läs hela

Allt från tidigare program

Ernst både snickrar, syr och lagar mat i Sommar med Ernst.

Letar du efter inköpslistan från förra veckans program, eller kanske Ernst skiss över gräskronan? Här hittar du allt från tidigare program denna säsong.

Läs hela
Visa fler