Artiklar från maj 2011

"Naturtema är vackert"

Planerar du att ha bröllopsfesten utomhus i sommar? Piffa upp med naturens resurser som björkris och flätat gräs och lägg mycket krut på belysningen! Och så bör du ha en plan b vid sämre väder. Det menar Tove Leijon, initiativtagare och utbildningsansvarig på Bröllopsakademin och som tidigare arbetat som bröllopskoordinator i många år.

Läs hela

Ge inspiration på mors dag - här är 5 boktips

Deckare och romaner i all ära, men är det inte roligare att ge en bok som ger mamma inspiration och genererar skaparglädje till projekt i hem och trädgård?
Här listar vi fem härliga exempel.

Läs hela

Här träffar Victoria Larsson sin idol Alexander Rybak

Victoria Larsson fick ett nytt hjärta när hon var åtta år, men hur gick det sen? Se när hon får besöka Let's dance och träffa sin stora idol Alexander Rybak.

Läs hela

TV4 storsatsar på Elitloppet

Jessica Almenäs.

Vad är det näst bästa efter att uppleva det på plats?
Se det på TV4 såklart!
I år får du massor av Elitloppet med oss.

Läs hela

Inred i rosa!

Vad passar bättre på försommaren är ljusa skira färger? Här har vi samlat ihop ett axplock av produkter till hemmet - i alla nyanser av rosa...
I bildspelet ovan hittar du fler produkter.

Läs hela

Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg lämnar SVT för TV4

Ingvar Oldsberg.

Efter 40 år på SVT lämnar Ingvar Oldsberg kanalen för ett nytt projekt i TV4. Han tar med sig kollegan Björn Hellberg.

Läs hela

Gilla oss på facebook

Gillar du redan Hemmakanalen på Facebook? Om inte, ta tag i saken nu och ha chans att vinna ett bokkit med härlig trädgårdsinspiration.

Läs hela

Elitloppet 2011 är lottat

Antalet segrar i Elitloppet.

Vem vinner Elitloppet 2011? På söndag får vi svaret. I dag lottades 16 hästar in i de två försöksheaten. Vilka drog vinstlotterna? Vilka drog nitlotterna? Läs allt inför årets mest spännande travhändelse.

Läs hela

Här listar vi bra länkar för dig som vill hyra bostad

Här har vi samlat sajter som hjälper dig att hitta bostäder att hyra och tipsar om vad du ska tänka på när du ska hyra bostad.

Läs hela

Bra länkar för dig som vill köpa bostad

Ska du köpa bostad? Hemmakanalen har samlat länkar till sajter som kan vara bra att använda sig av för att hitta information inför och efter bostadsköpet.

Läs hela
Visa fler