Artiklar från juli 2011

För en härlig loungekänsla

Mys med en kopp te, mingla med en cocktali eller bara slappa med en tidning. Här har vi samlat ett häng sköna och läckra soffgrupp à la äkta loungekänsla!

Läs hela

För lugna stunder i solen

Här har vi samlat ett gäng läckra och sköna solstolar. Såväl ordinära som annorlunda.

Läs hela

Inspiratörernas sovrum

I vår inspirationstjänst har många laddat upp bilder på sina fina sovrum - för att dela med sig av sina idéer. Gör det enda rätta - plocka godbitarna ur godispåsen. Bläddra i bildspelet ovan.

Läs hela

Så syr du Ernsts överkast

Ett överkast kan ge en säng och ett sovrum ett lugnare och mer enhetligt intryck. Använd färger som du tycker om och som fungerar bra med rummets känsla.
I klippet ovan lär du dig sy överkast som Ernst Kirchsteiger.

Läs hela

Ernsts sänghimmel blir till

I klippet ovan ser du Ernst sätta ihop sänghimmeln.

Läs hela

Smartsnygga idéer till din hall

Hallen är det första man ser i ett hem och motsvarar således det första intrycket man får som gäst. Se till att ge din entré en välkomnande atmosfär som även bjuder på smart förvaring. Här är tipsen.

Läs hela

Gör en naturlig klädhängare

Använd naturens resurser och gör en snygg klädhängare. Med lite pinnar och en träregel fixade Ernst en snygg hängare. Så här gör du en själv.

Läs hela

Sommarsvala sovrum

Lugn och svalka kan ge bättre sömn. Gör vad du kan för att skapa en rofylld känsla i sovrummet. I bildspelet ovan ser du några härliga varianter att inspireras av.

Läs hela

Veckans favorit - snapsflaska

Piffa upp dukningen på kräftskivan med en snygg glasflaska till snapsen. Här tipsar webbredaktören Anna om fina glasbehållare till brännvinet.

Läs hela

Fridfullt sovrum med hjälp av feng shui

Sover du dåligt? Då kanske du ska ta hjälp av feng shuin för att få ett rofullt sovrum. Här är tipsen.

Läs hela
Visa fler