Artiklar från januari 2012

Ragn Sells-chefen får se sitt företag med nya ögon

Chefen undercover. Säsong I. Episod I. Chef Johan Börje på RagnSells.

Nu har Chefen undercover dragit igång. Först ut var Johan Börje, chef för återvinningsföretaget Ragn-Sells, att jobba under täckmantel.

Läs hela

Jesper Börjesson, programledare för Nyhetsmorgon: ”Det roligaste med mitt jobb är alla möten”

Jesper Börjesson

Nyhetsmorgon lördags programledare Jesper Börjesson varvar personliga intervjuer och fördjupande diskussioner med bevakning av de senaste kulturnyheterna.

Läs hela

Jessica Almenäs - Från Let´s dance till Vinnare V75

Jessica Almenäs har varit programledare för en rad stora format i TV4, däribland Nyhetsmorgon och Let´s dance. Dessutom har hon lett ett antal stora tv-galor som Fotbollsgalan och Kristallen.

Läs hela

Nathalie chattade efter återföreningen i Spårlöst

Nathalie letade efter sin biologiska mamma i Colombia och hittade en hel familj. Här kan du läsa chatten hon hade med tittarna efter programmet.

Läs hela

Anna Brolin - från sporten till morgonsoffan

Anna Brolin har arbetat som aerobicsinstruktör på Cypern, golfinstruktör på Mallorca, vidare till en golftidning, mellanlandade på Viasat Sport och syns i dag i TV4:s Nyhetsmorgon.

Läs hela

Anders Kraft - från Nyhetsmorgon till Herr & Fru

Han är en av Nyhetsmorgons mest välkända ansikte. I över åtta år har han suttit i TV4:s morgonsoffa. Här sammanfattar vi TV4:s programledare Anders Krafts journalistiska karriär.

Läs hela

Mest visade klipp under år 2011 i TV4 Play

Laleh Pourkarim.

Idol och Så mycket bättre dominerade klippvisningarna i TV4 Play under år 2011. Totalt innehar Idol sju av tio placeringar.

Läs hela

David Hellenius - från Idol till X Factor

Han började med programmet Ventil i ZTV och har på senare tid synts i sin egen pratshow Hellenius hörna i TV4. David Hellenius är en rutinerad programledare som har lett några av Sveriges största underhållningsprogram, som Idol och Let´s dance i TV4.

Läs hela

Peter Jihde – från TV4 sporten till Idol

Peter Jihde har arbetat med såväl stora sportsändningar som underhållningsprogram, däribland Idol och Pengarna på bordet. Han har även jobbat med radio och varit värd för ett antal stora tv-galor inom sport, välgörenhet och underhållning.

Läs hela

Tilde de Paula – från Fredagspuls till Nyhetsmorgon

Tilde de Paula har gått från barnprogramledare i Fredagspuls till programvärd i Nyhetsmorgon. Däremellan har hon hunnit med program som När & fjärran, Spårlöst, Kändisdjungeln och ett antal tv-galor. Dessutom har hon varit programledare i radio, skrivit krönikor i diverse magasin och gett ut en bok.

Läs hela
Visa fler