Artiklar från augusti 2012

Jenny Strömstedt - den nya vakna pratshowen

Jenny Strömstedt programleder Jenny Strömstedt.

Det blir både tidiga morgnar och sena kvällar för Jenny Strömstedt i höst. Förutom uppdraget på Nyhetsmorgon ska hon nämligen även programleda TV4:s splitternya samhällsprogram på måndagskvällar - en vaken pratshow med spännande gäster.

Läs hela

Premiär 13 augusti för nya kanalen TV4 Fakta XL

Nu är tidpunkten fastställd för premiären av TV4-Gruppens senaste kanaltillskott. Det blir den 13 augusti klockan 12.00 som TV4 Fakta XL ser dagens ljus för första gången. Sveriges tv-tittare får då en ny kanal med fokus på äventyr, teknik, historia och politik:
- TV4 Fakta XL är ett efterfrågat och perfekt komplement till TV4 Fakta. Och jag kan utlova en både kraftfull och äventyrsrik tablå, säger Kajsa Stål, programchef för TV4 Fakta och TV4 Fakta XL.

Läs hela

50-talet väcks till liv när Maria Langs omtyckta deckare filmatiseras

Linus Wahlgren, Tuva Novotny och Ola Rapace spelar huvudrollerna i Maria Lang-filmerna.

Just nu pågår filmatiseringen av Maria Langs pusseldeckare om kriminalkommissarien Christer Wijk och vännerna Puck och Einar Bure. Historierna utspelar sig i en småstadsidyll i det vackra Bergslagen under 50-talet och är fyllda av kärleksintriger, svek, hemligheter och lögner. Totalt filmatiseras sex böcker. Samtliga filmer produceras av Pampas Produktion och ska sändas i TV4.

Läs hela

Till recept.nu

Kakor i Sommar med Ernst.

Här hittar du alla härliga recept från TV4:s program.

Läs hela

TV4 Science Fiction har upphört

Sändningarna för TV4:s science-fiction-kanal upphörde den 5 augusti 2012.

Läs hela