Artiklar från september 2012

Succéstart för Hela Sverige bakar ger tittarrekord i Sjuan

Tilde och juryn, Hela Sverige bakar.

Premiären av Hela Sverige bakar lockade en rekordpublik till Sjuan. Hela 765 000 såg de engagerade hemmabagarna kämpa med smör, mjöl och marsipan för att baka den bästa prinsesstårtan.

Läs hela

Två nya ekonomiprogram i TV4 News - Börsrådet och Stora pengar

Rafaela Lindeberg leder Stora pengar.

TV4 News kickstartar hösten med två spännande premiärer inom området fördjupande ekonomisk journalistik: Börsrådet och Stora pengar. Programmen, som är ett samarbete med Dagens industri, analyserar, tipsar och guidar inom såväl de stora som små ekonomiska frågorna.

Läs hela

Se film och tv-serier i TV4 Play

Doktor House.

Titta på House, Solsidan, Glamour och massor av andra bra tv-serier och även filmer i TV4 Play och TV4 Play Premium.

Läs hela

Nu lanseras Filmnet - en ny tjänst för film- och tv-serier på nätet

Filmnet.

Nu tar den nya tjänsten Filmnet upp kampen om svenska film- och tv-älskare. Filmnet har premiär i nästa vecka och erbjuder ett brett utbud av film och tv-serier från världens främsta innehållsproducenter. Bakom Filmnet står TV4-Gruppen, C More och Bonnier, som därmed utmanar de internationella aktörer som är på väg in på den svenska marknaden.

Läs hela

Så gör du för att hjälpa Syriens barn

Du kan hjälpa Syriens barn via SMS och på andra sätt.

Läs hela

TV4 uppmärksammar barnen som flyr från Syrien

TV4 stärker Syrienbevakningen.

Närmare en kvarts miljon människor har flytt från Syrien under det pågående upproret mot regimen. Mer än hälften av dem är barn. TV4 intensifierar nu bevakningen för att ytterligare sätta ljus på offren för våldet och de insatser som sker för att hjälpa dem under ibland mycket svåra förhållanden.

Läs hela