Artiklar från januari 2013

Nya ansikten i rutan när TV4 stärker programpresentationen

Thomas Hindersson är ny hallåa i TV4 för 2013.

Hallåorna i tv är sedan starten av TV4 en viktig del av kanalens profil och en ännu viktigare länk i dialogen med tittarna. Nu satsar TV4 på att ge publiken ett bättre bemötande än någonsin och startar även jakten på morgondagens hallåtalanger.

Läs hela

TV4 är Sveriges bästa sajt 2012

David Hall, utvecklare, Tommy Jarnemark, affärschef, och Christian Gustavsson, projektledare, var på plats för att ta emot priset.

TV4 vann pris för Årets bästa sajt och Årets underhållningssajt när Internetworld korade Sveriges bästa sajter 2012.
- Vi är väldigt glada att vårt hårda arbete uppmärksammas, säger Sandra Brundell, redaktionschef på tv4.se och tv4play.se.

Läs hela

Allt faller och Sveriges roligaste klipp - TV4:s supervecka fortsätter

TV4:s premiärvecka fortsätter leverera starkt efter tittarsuccéer med Farmen, Sveriges mästerkock och Inkognito. Gårdagskvällens två premiärer, Sveriges roligaste klipp och Allt faller, är inget undantag.

Läs hela

TV4 slog tittarrekord under måndagen

Farmenliv, mästerkockar och kriminaldrama gav succémåndag i TV4.

Läs hela

Rekordår för Sjuan och TV4 Play

Sjuan och TV4 Play är två av vinnarna när tv-året 2012 kan summeras. Sjuan gör tack vare en mycket stark höst sitt bästa år någonsin, liksom TV4 Play. Och även om tittandet på TV4 och TV4-Gruppens kanaler totalt minskar något jämfört med rekordåret 2011 är TV4 största kanal och TV4-Gruppen största tv-hus i huvudmålgruppen 12-59 år.

Läs hela