Artiklar från juni 2015

Iskyla och midnattssol när Åsa Larssons omtyckta deckarromaner filmatiseras

I augusti inleds filmatiseringen av Åsa Larssons deckarromaner om advokaten Rebecka Martinsson, polisinspektör Anna-Maria Mella och kollegan Sven-Erik Stålnacke.

Läs hela

De Vet Du till TV4-Gruppens nya talangnätverk

Musik- och humorgruppen De Vet Du – ett av Sveriges största Youtube-fenomen med miljontals visningar – blir första värvningen till TV4-Gruppens nystartade talangnätverk som ska ge ung svensk talang möjlighet att utvecklas och växa både innehålls- och affärsmässigt.

Läs hela

Mia Skäringer: "Jag sitter här och blir kåt!"

Här har vi samlat oemotståndliga guldkorn med Mia Skäringer.

Läs hela

Drama-frossa hos TV4 i sommar

Pilou Asbæk som Didrich och Jakob Oftebro som Laust.

När de ljumma sommarkvällarna hägrar verkar vi svenskar vara mer benägna än någonsin att krypa upp i tv-soffan framför en bra serie. Därför har TV4 dramasatsat i år och sommartablån bjuder på flera internationella seriefavoriter såsom norska kriminaldramat Tredje ögat och 1864, ett kritikerrosat kärleks- och krigsdrama om det dansk-tyska kriget.

Läs hela

Så skaffar du TV12

Så skaffar du TV12 - en lite roligare kanal.

Läs hela

Bröllopsyra hela dagen!

Under hela morgonen följer vi den fest som älvdalsborna ordnat under rubriken Älska Älvdalen - en hyllning till brudparet Carl Philip och inte minst Sofia, bygdens egna dotter som snart blir prinsessa.
Vi är också på plats vid Slottet i Stockholm.

Läs hela

TV4 söker "Riktiga karlar"

Karlakarlar hatar grönsaker, träning och hälsotips. Idrott är något man ser på TV. Riktiga män är stolta över sina kaggar och har inga problem med att vågen visar en bra bit över 100 kilo. Öl, snabbmat, snacks och jätteportioner är vardag vilket i sin tur orsakar en rad sjukdomar och som gör dessa män äldre än vad de egentligen är.

Läs hela