Hollywoodfrun Maria Montazami gjorde oväntad debut som väderflicka i Nyhetsmorgon och svarade därmed för en av förra veckans stora TV4-snackisar. Marias inhopp var en del av en välgörenhetskampanj för att utrota hungern i världen, och det gick som en dans när Maria förgyllde väderrapporten med personliga tips och iakttagelser:

- Lyckans ost i hela södra och mellersta Europa. Här har våren redan börjat. Vi har mycket härliga grader, ungefär som i Kalifornien.

Som en dans gick också säsongsstarten av publikfavoriten Let's dance som lockade 1,9 miljoner tittare. Allra populäraste klippet från programmet var Helena Paparizous tjusiga cha-cha tillsammans med danspartnern David. Helena får nog finna sig i att vara en av säsongens förhandsfavoriter.

Succé gjorde också fotbollsspelaren Anton Hysén tillsammans med danspartnern Sigrid. Även detta par dansade cha-cha, och Anton fick både publiken och juryn att jubla med sin svängande rumpa. Kanske dags att begrava löpsedelsordet "rumpchock" och ersätta det med "rumpsuccé"?

Big brother dominerar annars topplistan över mest sedda klipp i TV4 Play. Senaste veckan var det Jennifers och Marcels heta stund i duschen som blev allra populärast. Många ville också se kroppsövningar av ett annat slag när gladiatorerna Prime och Bullet klev in i huset för att ge Big brother-deltagarna en svettig genomkörare.

Kolla in snackisklippen här intill.