TV4 Sport Xtra har premiär i samband med hockey-VM och kommer visa hela 27 matcher från mästerskapet. Finalen i Europa League i Bukarest den 9 maj samt finalen i spanska cupen med världens bästa klubblag, Barcelona, blir ett par av vårens andra höjdpunkter i TV4 Sport Xtra, som även kommer att parallellsända TV4:s matcher från sommarens fotbolls-EM i Polen och Ukraina, inklusive finalen den 1 juli i 3D-format.

Italienska fotbollsligan


TV4 Sport Xtra blir också från och med i höst huvudkanal för italienska fotbollsligan Serie A. Den blir även hemvist för de bästa matcherna i fotbollsligor som Europa League och brasilianska Serie A, hela spanska cupen och stora delar av vinterns handbollsmästerskap för både herrar och damer.

Hos de flesta leverantörerna

TV4 Sport Xtra erbjuds som ett à la carte-val hos de flesta svenska TV-leverantörer. Kanalen kommer att kosta 39-59 kronor i månaden beroende på operatör och bindningstiden kan variera.

Följande TV-leverantörer erbjuder kanalen:


Bredbandsbolaget
Webbplats: www.bredbandsbolaget.se (från 10 maj) Kundtjänst på telefon: 0770-777 000.

Canal Digital
Webbplats: www.canaldigital.se Kundtjänst på telefon: 0770-33 22 11.

Com Hem
Webbplats: www.comhem.se Kundtjänst på telefon: 0771-55 00 00.

Tele2
Webbplats: www.tele2.se Kundtjänst på telefon: 0200-25 25 25.

Telia
Webbplats: www.telia.se/tv Kundtjänst på telefon: 90 200.

Kontakta din tv-leverantör för information om hur du får tillgång till kanalen.

TV4 Play
Från och med den 4 maj när hockey-VM sätter igång kommer du att kunna se TV4 Sport Xtra i TV4 Play Premium under en kampanjperiod, där du som premiumkund kommer att få tillgång till TV4 Sport Xtras fulla utbud.

TV4 Sport Xtra – kvalitet, engagemang, trovärdighet