Nya säsongen av Förkväll blir precis som tidigare en härlig mix av flärd, inredning, resor, hälsa, shopping, smink, mode, kändisar, husdjur, mat, vin och galna upptåg. Det blir handfasta tips om hur man får koll på sin ekonomi och kan spara sig rik, hur drömresan blir en succé och vad man bör tänka på när det gäller arbete, utbildning och karriär.

Dessutom visar vi den moderna tekniken som underlättar och förgyller livet. Varje kväll dyker några av Sveriges allra mest kända personer upp i studion för spännande intervjuer och det lagas mat av kockarna Chistian Hellberg och Monica Ahlberg. Det blir också tips och råd om våra älskade husdjur, tittarna får följa med Tony Irving på kryssning, direktsänd drömshopping med Carolina Gynning, hälsotips från viktcoachen, heta inredningstips och dessutom mode och kändisnyheter med Charlotta Flinkenberg.

Programledare i höst är: Adam Alsing, Hans Fahlén, Carolina Gynning, Linda Lindorff och Agneta Sjödin.

Inredning på torsdagar


Förkvälls inredare Tom Bertling tar sig an ett nytt rum varje torsdag och ger dig inspiration till att göra om hemma. Ge ditt hem ett stort lyft med små medel. Läs intervju med Tom Bertling här »

Tipsa om ditt hem

Kan du tänka dig att låta förkväll styla om ditt hem så ska du söka via vårt formulär här på sajten.