16:10 – American Pie: The wedding – TV4
Amerikansk komedi från 2003. Jim bor med sina föräldrar i East Great Falls och känner att han är redo att lämna boet och gifta sig med sin flickvän Michelle. Det finns dock två saker Jim oroar sig för: mötet med Michelles föräldrar som han aldrig träffat och att hans kompis Stifler ska få reda på att han ska gifta sig. Med Jason Biggs .

18:10 – That girl from Rio – TV400
Brittisk romantisk komedi från 2001. Raymond trivs inte med sitt jobb på banken och hans äktenskap går på sparlåga. När han upptäcker att hans fru har en affär med hans chef beslutar Raymond sig för att lura banken på en stor summa pengar och resa iväg till Brasilien. Med Hugh Laurie .

20:00 – Helgonet – TV4 Plus
Amerikansk actionthriller från 1997. Simon Templar blev föräldrarlös som liten och växte upp i en katolsk skola i fjärran östern. I vuxen ålder är han en elegant gentlemannatjuv och kallar sig själv för Helgonet. Nu behöver han bara göra en sista stöt och kamma hem 50 miljoner dollar för att därefter kunna dra sig tillbaka. Det till synes enkla uppdraget, att stjäla ett mikrochip, går inte riktigt som han tänkt sig. Med Val Kilmer .

22:05 – Hollywoods hemligheter – TV400
Kanadensisk thriller från 2001. Baserad på en sann händelse. I november 1924 bjuder mediamogulen, William Randolph Hearst, tillsammans med sin älskarinna, skådespelerskan Marion Davies, in flera kända Hollywood-celebriteter till sin privata yacht. Bland de som befinner sig ombord finns Charlie Chaplin och skvallerkrönikören Louella Parsons . Mitt under festligheterna sker ett mord, ett mord som än i dag inte är löst. Med Kirsten Dunst .

22:15 – Beck – Enslingen – TV4 Plus
Svensk thriller från 2002. En kvinna med asiatiskt utseende, sannolikt prostituerad, hittas mördad i vattnet i Stockholms skärgård. Men frågan är vem hon är och varför hon har bragts om livet. Skärgårdsön Vansö har drabbats av en mängd inbrott den senaste tiden. När en pensionerad öbo hittas brutalt mördad får Beck och hans kollegor två mord att lösa. Kan det finnas ett samband? Med Peter Haber och Mikael Persbrandt .

22:35 – Kod mercury – TV4
Amerikansk action från 1998. FBI-agenten Art Jeffries får ett till synes lätt uppdrag: att leta efter den autistiske pojken Simon vars föräldrar hittats mördade. Art lyckas hitta pojken men inser att saker och ting inte står rätt till när Simon utsätts för flera mordförsök. Det visar sig att han oavsiktligt dechiffrerat en topphemlig militärkod, Mercury. Med Bruce Willis .

00:10 – Strange days – TV4 Plus
Amerikanskt science-fiction drama från 1995. Den förre agenten Lenny Nero försörjer sig numera på att sälja utrustning som gör att man kan spela in en människas upplevelser. En dag får han en disk som innehåller minnet till en mördad prostituerad. Tillsammans med sin vän Mace börjar Lenny undersöka mordet och blir indragen i en värld av utpressning, mord och våldtäkt. Med Ralph Fiennes .

00:15 – Soul assassin – TV400
Holländskt drama från 2001. Kevin Burke är en ung man på väg uppåt i Rotterdams internationella finansvärld. Just när han ska fria till sin flickvän Rosalind blir hon mördad av en prickskytt. När Kevin söker efter mördaren blir intrigerna täta kring Kevins chef och styvfar Karl Jorgensen och dennes biologiske son, som är svartsjuk på Kevins förhållade till fadern. Med Skeet Ulrich .

00:35 – Farlig förbindelse – TV4
Amerikansk thriller från 1987. Affärsmannen Dan Gallagher har allt en man kan önska sig, framgång, pengar och en vacker fru. Men när han en dag inte kan motstå frestelsen att gå till sängs med en gåtfull karriärskvinna något som förändras hans liv till en mardröm. Med Michael Douglas och Glenn Close .

02:15 – Bob’s weekend – TV400
Brittisk komedi från 1996. Nattvakten Bob lever ett ganska trist liv. Hans jobb är så tråkigt att han underhåller sig själv genom att memorera lexikon. Saker och ting blir inte bättre när han får sparken och samtidigt hittar sin fru i sängen med en annan man. Bob bestämmer sig för att köra till Blackpool och ta sitt liv, men som en räddande ängel dyker psykologistudenten Angela upp.

03:00 – Falskspel – TV4
Amerikanskt actiondrama från 2000. Pendelton "Penny" Wise har talets gåva och jobbar som telefonförsäljare av falska semesterresor. Men Penny är desperat och vill tjäna mer snabba pengar. Han går därför med på att jobba åt den tvivelaktige affärsmannen Kelly Grant som säljer delar i en guldgruva. Men när Penny inleder en affär med Grants älskarinna sätter det igång ett nät av intriger där frågan är som bedrar vem. Med Vince Vaughn .

03:45 – Illusion – TV400
Amerikanskt drama från 2001. Miljardärsdottern Margareth älskar allt som är dekadent och kinky. När fadern begår självmord uppdagas det att han har varit en bedragare av stora mått och i själva verket är ekonomiskt utblottad. I sin strävan att bibehålla sin utsvävande livsstil ser Margareth till att spendera stora delar av bästa vännen Janets tillgångar. Tillsammans med sin franske älskare iscensätter Margareth en plan för att lura av henne familjens förmögenhet.