Hej

Du har ju ett bra utgångsläge med att rummet är helt kalt och vitt. Mina tips på hur du med lite budget kan få till detta är att börja med att göra en egen anslagstavla. Gå till ett byggvaruhus och be dem kapa till en ganska stor tavla till dig (finns ett halvmjukt material i pressade träfibrer.) Sen köper du en tygbit i plommon eller svart och spänner tyget på anslagstavlan och häftar det på baksidan med häftpistol. Sen är det så klart viktigt med kuddar. Köp stora i färgerna plommon, svart och silver som du kan ha i din säng som kan bli soffa när du har gäster.

Ett överkast gör också väldigt mycket men det kan ju vara lite dyrt så köp bara ett tjockare tyg så du får enhetlig färg på sängen som passar med kuddarna.
Sen vad det gäller gardiner så förstorar du rummet genom att sätta gardinskena längs hela väggen du har fönster på och gärna mycket tyg så du kan lägga veck.

Vad det gäller belysning är mitt tips att du går på loppis och hittar lite coola lampor och målar om dem med sprayfärg och byter till ny skärm om de har skärm. Ett allmänt tips med belysning är att ha flera olika typer av lampor och belys väggar och tavlor för att skapa stämning.

Lycka till!
Patricia Trambevski,ISELA inredning