Det hettade till ordentligt i det pågående världsmästerskapet i ishockey när Sverige i fredags ställdes mot Ryssland i sin hittills svåraste match i turneringen. Efter en stark svensk inledning på matchen började Ryssland närma sig och känslorna blev allt hetare. I centrum hamnade den svenska forwarden Johan Franzén, som först åkte på en ful spearing av ryske backen Alexej Jemelin och lite senare fick en klubba i ansiktet av Dmitrij Kalinin. Resultatet blev en bruten näsa för Franzén och tre matchers avstängning för Kalinin. Se situationen i klippet här ovan.

Striptease och bröllop i Big brother

Veckans Big brother bjöd på bröllopsyra när Stephanie Berg och Mattias Dahlberg lovade varandra trohet i nöd och lust i Big brother-huset. Men det var inte vigseln som var det pouläraste klippet, utan istället ögonblicket under möhippan när killarna i huset bjöd på striptease som började med onepiece-dräkter och slutade i små stringkalsonger. Kolla in klippet här intill.

Let's dance-juryn bröt ihop

Let’s dance böjar närma sig slutfasen. Inför senaste avsnittet återstod fem par som bland annat skulle tävla i en salsastafett. Försöken att förklara vad stafetten gick ut på föll dock platt när jurymedlemmarna Ann Wilson och Dermot Clemenger bröt ihop av skratt sedan Tony Irving snubblat på orden mer än vanligt. Kolla in skrattfesten här intill.

Dansa pausa! - nya sommarplågan

I Nyhetsmorgon söndag fick Tilde de Paula besök av bandet som skapat den förtippade sommarplågan Dansa pausa!. Tilde de Paula inledde intervjun med en gigantisk överraskning. En guldskiva.

- Ska jag springa runt med den, säger Pa Modou Badjie, men bestämmer sig istället för att kyssa skivan.

Tilde de Paula påpekar snabbt att hon hade bokat in bandet innan deras låt Dansa pausa! blev en sån enorm succé och får en spontan applåd av killarna i bandet. Numera är det överallt och låten spelas precis hela tiden.