Nu är det världspremiär för din nya video till Amarula Tree på tv4.se. Berätta om den.
- Den är precis som låten en lekfull och sorglös gangsterhistoria. Vi spelade in den i Barcelona, och jag fick äntligen vara gangster, det var gött. Fast jag är en väldigt snäll och glad skurk.

Hur känns det att hålla den färdiga skivan i handen?
- Det känns fantastiskt. Det är ju resultatet av all tid vi lagt ner. Det har gått väldigt bra. Jag har alltid haft sista ordet och alltid vetat vad jag gillar.

Skivan heter Killing My Darlings. Har ni varit hårda mot dig i studion?
- Nej då. Namnet kommer från mitt projektarbete i gymnasiet. Det blev en skiva som bara trycktes i ett ex och som jag slängde ihop själv i min hemmastudio. Genom att döpa den nya till Killing My Darlings känns det som jag ror projektet, och mig själv, i hamn.

Vilka darlings är det vi går miste om?
- Jag har så sjukt mycket idéer och material, men det kommer på nästa platta, som jag kommer skriva helt själv.

Varför skrev du inte den här själv?

- För att jag blev erbjuden så pass härliga låtar. Och för att jag träffade den fina mannen Pär Wiksten. Han kompletterar mig perfekt i låtskrivandet, samarbetet sitter som en smäck.

Kommer MySpace-klassiker som For The Sun med på skivan?

- Jajamensan. Både For The Sun och Far Away. Att spela in dem igen är som att göra en cover på sig själv, det blir så annorlunda nu.

Du har spelat in väldigt finklädd har vi förstått.
- Ja. En dag dök producenten Simon Nordberg upp i gul sammetskostym och jag blev så inspirerad att jag hade röd cocktailklänning nästa inspelning. Sen dess blev det en grej att man var tvungen att komma uppklädd.

Hur stor tänkte du bli?
- Så stor som möjligt. Nästa mål är att släppa skivan i ett annat land än Sverige.

Det ryktas om att du letar lägenhet när du inte skriver musik?

- Ja, mitt kontrakt går ut om en månad. Jag vill bo på Södermalm eller i Vasastan i Stockholm. I en tvåa, utan kokvrå och nära till tunnelbanan. Balkong är ett plus. Jag är skötsam, snäll och röker inte. Hör av er!