- Det känns jättekul att få leda Vinnarfesten och extra spännande blir det att jobba ihop med Brolle. Det är spännande att göra något helt nytt – ett underhållningsprogram med V75 som är det häftigaste spelet som finns, säger Jessica Almenäs.

Programmet Vinnarfesten visar upp människor som vunnit på V75 och som förverkligat sina drömmar. Varje vecka får också en tittare chansen att bli ”Återvinnaren”. Det innebär att personen har chans att vinna 10 000 kronor genom att gissa vem som vinner ett givet travlopp. Är gissningen fel läggs vinstpengarna på hög till nästa vecka. Carin Da Silva reser runt i Sverige och möter vinnarna som berättar hur man bäst spenderar sina vinstpengar.

- Det här är den största enskilda satsningen på ett travprogram i TV4. Vinnarfesten har alla förutsättningar för att bli ett mycket uppskattat program, både av redan frälsta travälskare men också av andra tittare. Extra roligt är det att Brolle och hans husband kommer att vara med varje lördag och bjuda på skön musik, säger Johan Edlund exekutiv producent för travet inom TV4-Gruppen.

Vinnarfesten är programmet som gör det enklare än någonsin för tittaren och V75-spelaren att följa med i loppen och hela tiden ha koll på hur mycket pengar som står på spel.