Inredning är ett ständigt växande intresse och Jimmy Schönnings jobb. Han älskar att inreda och nu skriver Jimmy i sin nya blogg om det han sysslar med.
– Det känns jätteroligt att få skriva om det jag älskar att göra mest. Olika slags nätverk där man kan integrera med tv-tittarna är det bästa som finns, säger programledaren Jimmy Schöning.

Inredning och lifestyle är roligt att dela med sig tycker Jimmy och tillägger:
– Det är det mest demokratiska sätt att ge människorna tips och inspiration gratis eftersom många tidningar som skriver om liknande grejer kostar pengar.

Vad tror du att bloggen kommer att ge dig?

– Den kommer att hjälpa mig utvecklas och styra upp mina val och inriktningar om lifestyle. Jag tycker att det är underbart att jag får skriva precis vad jag vill utan att någon redaktör säger åt mig hur jag ska göra.

Hur p kommer du att vara?

– Jag kommer inte att tala om vilken kondom jag använde i går om man säger så, däremot kommer jag att rapportera om olika tendenser och trender inom inredning. Jag kommer även att skriva om det jag tycker om, om det som är intressant på marknaden. Välkomna till min nya blogg här på Äntligen hemma-sajten, hälsar Jimmy.