linnea: varför har ni samma deltagare?
Caroline Kull: Hej Linnea! Vi tycker att mäklarna vi jobbar med är duktiga och roliga. Och vi tror att det är kul för tittarna att känna igen sina favoriter i rutan

Fredrik: Hej Kull, Jag har ett mexitegelradhus i täby, det ligger på gränsen till djursholm. Inte för att jag brukar göra en stor grej av närheten till djursholm - men som jag brukar säga: location, location, location..... Huset är ett parhus i lahäll på 110 kvm med renoveringsbehov. Vad tror du det kan vara värt? tack för ett bra program!!! hälsar Fredrik
Caroline Kull: Hej Fredrik Visst är läget viktigt, precis som du säger läget läget läget! Jag är inte så bra på att gissa priser, det lämnar jag till mäklarna. Huvudsaken är att du och din familj trivs bra, och om närheten till Djursholm är viktig för dig är det bara att gratulera.

Frida: Hur kan jag övertala min hushatare till man att det inte är så farligt att bo i hus?
Caroline Kull: Hej Frida Ha ha, hur kan man hata att bo i hus? Du får se till att hitta ett riktigt drömboende och locka honom med. Kvällens hus i Umeå var väl inte helt fel, eller?

Christian: Hur långt ifrån idag spelade ni in programmet? Hus priser kan ju diffa otroligt på bara någon månad. Tack för bra program!
Caroline Kull: Hej Vad roligt att du gillar programmet! Just det här programmet spelade vi in i höstas, och du har rätt, priserna kan ju variera en hel del från säsong till säsong...

karolina: Hej undrar om man får låna upp till andpeningen om man köper hus?
Caroline Kull: Hej Karolina Det där får du nog ta med din bank

Riddare Mys: Hej, hur ser ditt eget drömboende ut?
Caroline Kull: Hej Jag ska faktiskt alldeles strax flytta till mitt drömboende, en lägenhet i Stockholms innerstad, och det är klart att man blivit inspirerad av alla fina boenden jag fått se i programmet.

Jonas: Hej Caroline! Älskar ert program och undrar om det kommer en tredje säsong? Tack för att ni förgyller min tisdagskväll! Kram / Jonas.
Caroline Kull: Tjena Jonas Vad kul att du gillar programmet, jag vet faktiskt inte om det blir en tredje säsong, håll tummarna för det!

Sara: Hej! Undrar om du kan svara på vart man kan inhandla den liggande träpanel som fanns vid trappan i vardagsrummet i den stora villan i Umeå? Mvh Sara
Caroline Kull: Hej Sara Oj, nej det vet jag tyvärr inte, men hemmakanalen.se kan kanske kolla upp det åt dig? Visst var det fint?

Oskar: Hej Caroline, jag undrar om ni kommer köra något program ifrån Göteborgstrakten?
Caroline Kull: Halloj Nej den här säsongen kom vi aldrig till Götet, första säsongen spanade vi in tre fina objekt där. Kanske nästa säsong om det blir en?

Malin: Hej! En helt annan fråga. Var har du köpt din kofta som du hade i förra avsnittet? Den randiga koftan med olika ränder och olika färger, blå, röd vit. Den var så fin!
Caroline Kull: Hej Malin Jag har fått flera frågor om koftan, visst är den fin. Jag har faktiskt köpt den i San Francisco så jag tror den blir svår att få tag på...

Frida: Ja, jag tyckte det, men det tyckte inte han. Han bara skrattade, men sanningen är att han ser allt det jobbiga med att ha hus: måla, pyssla om tomten och så är det större yta att städa på.
Caroline Kull: Asch då, du får tjata vidare helt enkelt:)

Kim Andersson: Hejsan! Kan man få sin egna lägenhet besiktiad gratis för att se hur mycket den skulle kunna säljas för i dagsläget? Isåfall, vet Du vilka man skall höra av sig till? Ha det fint!
Caroline Kull: Hej Vänd dig till en mäklare så hjälper de dig med det!

Oscar: Har du själv något favaritobjekt av dom som har varit med i Såld på hus?
Caroline Kull: Hej Oscar Det är svårt att säga någon favorit. När vi var på Gotland tittade vi på ett hus med ringmuren som granne, det var ju onekligen häftigt. I första säsongen var vi i en vindsvåning där badrummet var inrett i gamla trapphuset. Det hade ju inte varit helt fel att ligga i badet och titta ut över Stockholms takåsar...

Anders: Hur ni valt ut mäklarna? Kan ni säkerställa att de inte kollat priset innan åker till det aktuella området. Antar att försäljningen skett en bra bit innan inspelningen.
Caroline Kull: Hej Produktionsbolaget har haft en casting med olika mäklare och valt dem som passat bäst. Vi är väldigt noga med att de inte ska kunna fuska. De får inte veta i förväg vart de ska, ofta får de en tåg eller flygbiljett samma morgon. Så fort inspelningen startar får de lämna ifrån sig sina mobiler och de vet ju heller inte om vi ska titta på en villa, lägenhet eller fritidshus. Dessutom är det viktigt att mäklarna aldrig jobbat på orten vi ska till och att de inte jobbar för samma firma som sålt bostaden.

Niclas: Hej Caroline! Tack för ett himla trevligt program! ;-) Vilket är ditt favorithus / läge från den här säsongen?
Caroline Kull: Hej Niclas Vad kul att du gillar programmet. Svårt att säga något favoritobjekt. Helsingborgshuset vid havet med pool var ju himla häftigt, men också ett charmigt torp utanför Eskilstuna.

sara: Hej, ska börja i gymnasiet till hösten och min dröm är att bli fastighetsmäklare, vet du vilken linje som är bäst att ta och hur många år ska man gå på högskola?
Caroline Kull: Hej Fastighetsmäklare är ett populärt yrke nu, och det verkar himla kul. Det finns flera skolor i Malmö och Gävle bland annat om jag inte har fel.

Karin: Lika roligt program även denna kväll!! Har du nån idee hur jag "lättare" ska få tag i en lägenhet på västkusten (grebbestad) ?
Caroline Kull: Halloj Karin Oj, jag har ingen aning. Har du inte fått kontakt med någon duktig mäklare som kan hjälpa dig att hitta drömboendet?

Jonas i skogen: Vi är några som alltid följer ditt program och vi tycker att det är jättebra! Du är den bästa programledaren på tv! Vad ska du göra för andra program? Var kan man se mer av dig?
Caroline Kull: Hej Jonas Vad smickrad jag blir! Just nu är det bara Såld på hus som gäller, men du kan också se mig som hallåa i TV4 på kvällarna.

Christian: Hej! Är det de nya ägarna som bor i lägenheten/huset när ni spelar in eller är inredningen så som den var vid visning?
Caroline Kull: Hej Det varierar lite. Oftast försöker vi få tillgång till lägenheten eller huset så snart det blivit sålt, vi vill gärna att det ska se likadant ut som på visningen, men ibland har de nya ägarna redan hunnit tillträda.

Edith: Hej Caroline! Blir du inte sugen på att flytta till nån av de objekt ni har tittat på? Utanför stockholm?
Caroline Kull: Jo absolut! Vi har fått se så mycket fint, inte minst den här säsongen, och det är klart att man blir sugen på att flytta ibland.

Janne: Hej Caroline! Kul program, jag gillar konceptetn och det ä roligt att gissa själv. En icke husfråga; Låten som spelas i programmet; är det en bara en jingel eller är det en "riktig" låt? Skön är den i alla fall. Hoppas på fler program.
Caroline Kull: Hej Kul att du gillar Såld på hus, jo det är en riktig (och bra) låt. Our house med Madness.

Caroline Kull: Hej och tack för era frågor, nu är det dags att runda av. Hoppas att ni tittar på nästa avsnitt av Såld på hus, då drar vi till Sigtuna. Ha det bra! /Caroline