Loreen vann hela Europas hjärta med sin Euphoria. Men allt startade egentligen 2004 när sångerskan ställde upp i TV4:s Idol. Först röstades inte Loreen vidare bland de tio bästa, men valdes ut som juryns joker. Och det slutade med en fjärde plats för Loreen. Se klippet här ovan där Loreen framför Stronger i Idol 2004.

Svimmade på toaletten


I Big brother inträffar dagligen smärre katastrofer i form av kärleksgnabb och småbråk, men ibland händer faktiskt allvarligare saker. Strax efter sju en morgon blir en yrvaken Annica Englund ombedd att komma in i bikten. Det visar sig att Hanna Johansson har svimmat - medan hon satt på toaletten. Hanna är själv omtöcknad och illamående men kommer inte ihåg någonting.

- Jag hade en sjujäkla kramp i magen, det minns jag. Nästa sak jag minns är att jag vaknar och har sparkat ned toalettborsten - uäääh! berättar hon med en ljudeffekt.

Det är inte första gången Hanna svimmar, berättar hon för Annica.

- Jag har svimmat säkert tjugo gånger som jag kommer ihåg. Om jag inte dricker ordentligt så händer det. Sedan är jag nog nervös. Det kan ju vara en spänningsgrej, kanske? funderar hon.

Se hela händelsen i klippet ovanför eller HÄR

Pungskottet sänkte Wiland

Det var när landslaget sköt skott som olyckan inträffade. Markus Rosenberg skickar en missil - rakt i skrevet på målvakten Johan Wiland. Bollen satt precis under midjan och Wiland fick väldigt ont.

- Aj, den tog i mellangärdet. Jag tror att jag dör, kved målvakten medan han fick hjälp av planen.

Se hela olyckan HÄR

Molly Nutley tvingas reda ut kärleksryktena

Molly Nutley och Calle Sterners glödande kemi på dansgolvet fick Tony Irving att ställa en högst personlig fråga i veckans avsnitt av Let's dance.

- Ni dansar med en fantastisk känsla tillsammans och ni är ett väldigt bra par. Är det sant, är ni ett kärlekspar? frågade han i direktsändning.

Stämningen blev omedelbart väldigt konstig, Molly och Calle började båda skratta generat och skruva på sig. Och ännu konstigare stämning blev det när Molly gav ett svar som skulle kunna uppfattas som ett erkännade.

Se hela klippet HÄR

Tony Irving ger sig ut på dansgolvet

Vanligtvis sitter Let's dance-juryns hårdaste medlem säkert i sin stol och delar ut poäng och syrliga kommentarer, men denna fredag överraskade han alla genom att själv ta sig en svängom på golvet. Under de professionella dansarnas öppningsnummer svassade Tony, glatt buggandes med Tobias Karlsson som om han aldrig hade gjort annat.

Se hela dansnumret HÄR