- Det ska bli jättekul att få ta sig an en så stor utmaning som Bingolotto och Bingolottos Upp till Miljonen. Ett riktigt drömjobb. Att få vara en del av detta och samtidigt få en möjlighet att skapa pengar till Sveriges föreningar känns hedrande, säger Marie Serneholt.

Nya formatet Bingolottos Upp till miljonen

Det helt nya formatet Bingolottos Upp till miljonen sänds i TV4 och kommer att ligga innan Bingolotto som även fortsättningsvis tar plats i Sjuan. Det betyder att tittarna får två timmar med Marie varje söndag, men i två kanaler.

-Marie Serneholt är en superstjärna och jag älskar att Sjuans tittare får henne som sällskap och ledsagare i ett av Sveriges mest legendariska program som just BingoLotto, säger Anton Glanzelius, programchef Sjuan.

Underhållande frågesport

I det nya programmet Upp till miljonen kämpar två deltagare i en spännande och underhållande frågesport för att tillsammans få chans att vinna högsta vinsten, en miljon kronor. Programmet sänds i Storbritannien under namnet Secret fortune och om du vill söka till programmet kan du göra det på tv4.se.

Marie Serneholt

Marie Serneholt är sångerska och programledare som senast synts i juryn i X Factor i TV4. Tidigare har hon lett program som Helt magiskt och Melodifestivalen. I och med att hon tar plats i BingoLotto-studion sällar hon sig till en rad av programledare som Leif ”Loket” Olsson, Lasse Kronér, Gunde Svan, Rickard Olsson, Lotta Engberg och Janne Bylund som lett programmet under dess snart 22 år långa historia.

- Marie var tidigt ett förstahandsval för oss. Hon är den stora symbolen för de förändringar vi gör. Vi behöver hänga med i utvecklingen, som går allt fortare, och till hösten kommer vi att vara mer breda i konceptet och tillgängliga för fler. Ett Bingolotto som upplevs mer spännande och modernt i allt från spelen, scenografin och tempot, säger Hans Sahlin, VD Folkspel.