Här följer topplistan över klippen som startats flest gånger.

1. Moa Lignell - When I held ya

Alingsåstjejen Moa Lignell kom som okänd och gjorde succé med sin egenskrivna låt. Ett bevis på succén är att hennes framträdande med just den låten är 2011 års mest tittade klipp.

2. Laleh - Ängeln i rummet

Laleh tog Eva Dahlgrens låt och gjorde den till sin egen. Lalehs version av låten blev snabbt omtalad och uppskattad i många svenska hem.

3. Oleg gör succé

Oleg Nejlik gick förvisso inte speciellt långt i tävlingen Idol, men hans hemskrivna spexlåt blev en viral succé på internet.

4. Laleh - Just nu

Tomas Ledins låt Just nu spelades första gången i Melodifestivalen 1980. I Så mycket bättre fick den en återfödelse när Laleh valde att tolka Ledin.

5. Laleh - Here I go again

Att E-Types discohit Here I go again föll både Laleh och svenska folket i smaken.

6. Amanda sjunger vinnarlåten

Den sedvanliga vinnarlåten från Idol var mest tittad i Amanda Fondells tappning. Amanda vann senare hela tävlingen och fick därför göra vinnarlåten till sin egen.

7. Amanda Fondell - Made of

Amanda Fondell svarade för ett par oväntade och djärva låtval under Idol. Hennes version av Made of visade sig vara ett listigt drag som många uppskattade.

8. Robin Stjernberg - Halo

Robin Stjernberg gjorde Beyonces Halo till en låt som många identifierade med just hans medverkan i Idol. När tittarna fick bestämma vilken låt Robin skulle framföra i tävlingen föll valet på just den låten.

9. Moa Lignell - Carry you home

Internetfavoriten Moa Lignell sjöng James Blunts Carry you home i Idols kvartsfinal. Insatsen räckte till vidare avancemang i tävlingen och ytterligare en plats på TV4 Plays topplista.

10. André Zuniga-Asplund - Från och med du

Redan vid auditionen stod det klart att André Zuniga-Asplund hade potentialen att bli programmets flickfavorit.