I det sydfranska vindistriktet Languedock-Roussillon vill stockholmsparet Keène och Per hitta sitt franska drömboende. Caroline Norrby visar dem olika charmiga bostäder. Två mäklarpar från olika orter får tävla om att gissa rätt pris på tre olika bostadsobjekt, bland annat en studiolägenhet nära vinodlingar och en husbåtslägenhet i en arkitektritad marina.

I programmet befinner sig Såld på hus i sydfranska vindistriktet Languedoc-Roussillon.
Den här veckan har Såld på hus landat i sydfranska vindistriktet Languedoc-Roussillon. Regionen ligger mellan Pyrenéerna och Medelhavet och här skördar man årligen en tredjedel av landets alla vindruvor.

Det är här som Stockholmsparet Keène Unsgaard och Per Hörding hoppas kunna hitta sitt genuina franska drömboende. Programledaren Caroline Norrby visar dem bland annat ett charmigt hus i bergsbyn Sussargues och en äkta fransk drömlägenhet innanför ringmuren i medeltidsstaden Aigues Mortes.

De tävlande mäklarna Eva Lundqvist och Rickard Engström från Täby och Vallentuna och Ester Hemström och Caroline Nordling från Härnösand ska gissa priset på tre olika objekt. Bland annat visas en studiolägenhet i den pittoreska byn Fabregues med 200 meter till närmsta vinodlare och en husbåtsliknande lägenhet med attraktiv båtplats i en arkitektritad marina.

Del 7 av 8 sänds tisdag 10 maj 21:00 i TV4 Plus.
Reprisen sänds söndag 15 maj 13:05 i Tv4 Plus.